Albaraka, Nisan ayında da hız kesmedi; altı yeni şube açılışı gerçekleştirdi.

Türkiye?nin ilk katılım bankası Albaraka, şube ağını genişletmeye devam ediyor. Mart ayında açtığı yedi şubeye ek olarak Nisan ayında yurt içinde beş şube, yurtdışında ise Erbil şubesini hizmete açarak çalışan sayısını 2763?e, şube sayısını ise 130?a yükseltti.

2011 net kârı yüzde 19,5 artışla 160.2 milyon TL. olarak açıklanan Albaraka, yeni şubelerle çalışan sayısını artırmaya ve büyümeye devam ediyor. Mart ayı içerisinde açtığı yedi şubenin ardından, yurt içinde Diyarbakır, Adıyaman, Gaziantep, Karaman ve Ankara Keçiören?de beş şube ve yurtdışında Erbil şubesini açarak Nisan ayında da yeni şube açılışlarına devam etti. Türk katılım bankacılığına liderlik eden Albaraka, bu büyüme hamlesiyle birlikte, şubelerde çalışan sayısını da 2763?e çıkarırken, şube sayısını da 130?a yükseltti.

Albaraka Genel Müdürü Fahrettin Yahşi, şube açılışlarıyla ilgili yaptığı değerlendirmede, ?Türkiye?de katılım bankacılığının öncüsü olan Albaraka, başarılarla dolu 27 yılı geride bırakırken; yeni şubeleri, güçlü katılım bankacılığı prensipleri ve müşteri odaklı hizmetleriyle daha büyük hedeflere doğru ilerliyor? dedi. Sağlıklı büyüme stratejisi çerçevesinde 2012 yılında toplamda 27 yeni şube daha açılacağını belirten Yahşi, bu şekilde reel kesimin finansman ihtiyaçlarının temini ve tasarrufların değerlendirilmesi amacında daha fazla ihtiyaç sahibine ulaşacaklarının altını çizdi.


sitesinden daha fazla şey keşfedin

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Bir yanıt yazın