Kış aylarında soğuk havanın etkisiyle kuruyan cildinizin bahar aylarının gelişiyle birlikte nemlenmesi ve canlanması gerekiyor. Dermokil El ve Vücut Losyonu, kışın soğuk havadan kuruyan cildinizi özel formülü sayesinde tekrar nemlendirip ilkbahara hazırlıyor.

Kadın ve erkeklere uygun üretilmiş olan; Dermokil el ve vücut losyonu, kolaylıkla emilerek teninizde yağlılık hissi yaratmıyor. İçeriğindeki kil minareleri sayesinde, cildi ölü derilerden arındırıp, gözeneklerde biriken yağı, tozu ve siyah lekeleri temizleyerek cilde ışıltısını tekrar kazandırıyor.

İçeriğindeki zengin minerallerle ciltteki kan dolaşımını hızlandırarak, teninize ilkbahar canlılığı katıyor. Papatya özleriyle zenginleştirilmiş Dermokil El ve Vücut losyonu, mükemmel kokusuyla sizi sararken uzun süre cildinizin nemli kalmasını sağlıyor. Cilt için oldukça faydalı papatya özünün yanı sıra protein ve vitaminleri içerisinde barındıran el ve vücut losyonu, çatlakların giderilmesini sağlarken ciltte sıkılaşması istenen bölgelerin toparlanmasına yardımcı oluyor.


sitesinden daha fazla şey keşfedin

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Bir yanıt yazın