İnovatif peynir üreticisi Muratbey, çocuklara peyniri sevdirmek için ürettiği Naturena markalı peynirleriyle ailelerin yardımına koşarken, kimsesiz çocukları da unutmadı.

Bahçelievler Şeyh Zayed Çocuk Yuvası?ndaki 0-12 yaş arası çocuklara Muratbey ve Naturena?nın çeşitli ürünlerinden oluşan 1 tonluk bağışta bulunan Muratbey, kimsesiz çocukların da bedensel ve zihinsel gelişimine 1 yıl süreyle katkıda bulunacak.

Muratbey Pazarlama ve İletişim Uzmanı Gülnur Uluğ Elbistanlıoğlu, çocukların bedensel gelişimine verdikleri katkıdan dolayı çok mutlu olduklarını belirterek, ??361 kimsesiz çocuğa yuva olan Şey Zayed Çocuk Yuvası, hayır işlemek isteyen herkes için doğru bir tercih. Muratbey olarak çocukların sağlığını korumaya yönelik her türlü organizasyonun içinde olmaya devam edeceğiz?? dedi.

Elbistanoğlu, bir tonluk peynir bağışının 12 aya bölünerek her ay düzenli olarak yuvaya gönderileceğini ifade ederek, çocuklara yönelik yardımların kendilerine büyük bir haz verdiğini ve bu tür yardımlara hız kesmeden devam edeceklerini söyledi.

Bahçelievler Şeyh Zayed 0-12 Yaş Çocuk Yuvası?na bir tonluk peynir bağışında bulunan Muratbey, Naturena markası da dahil olmak üzere ürün yelpazesindeki tüm peynir çeşitlerini çocuklara her ay düzenli olarak sunacak. Muratbey, bu bağışıyla yuvanın yıllık peynir ihtiyacının dörtte birini karşılayacak.

Şeyh Zayed Çocuk Yuvası Yöneticileri Muratbey?e yaptıkları bağış için teşekkür ederek, bu bağışla birlikte bir yıllık peynir ihtiyaçlarının dörtte birinin karşılandığını söylediler.


sitesinden daha fazla şey keşfedin

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Bir yanıt yazın