Seçkin mimari ürünleriyle, üretiminin %80 ini ihraç %20 sini iç piyasaya ayıran Kreon Aydınlatma 2012 yılı hedeflerini açıkladı.

Dünya elitleri arasında yer alan, Kreon Aydınlatma iç ve dışa aydınlatma ürünleri ile fark yaratmaya devam etmektedir. İnsana ve doğaya saygıyı ön planda tutarak, ürün gamını led armatürler olarak yenilemiştir. Elektrik enerji tüketimlerini minimuma indirip, farklı mimari yapılarıyla da mekanları aydınlatmaya devam etmeyi

hedeflemektedir. Kreon Aydınlatma Genel Müdürü Hüseyin Çolakoğlu üretim maliyetlerini düşürmek için bir dizi tedbirler aldıklarını, iyileştirme ve makineleşme konusunda ciddi yatırımlar yaparak, ürün fiyatlarını aşağı çekmek, iç piyasadaki pazar payını artırmayı hedeflediklerini açıklamıştır. Ülkemiz insanlarını maksimum seviyede bu ürünlerden yararlanmasını sağlayacak tedbirlerinde öncelikli hedefleri olduğunu belirtmiştir.

“Farklı bir dünya ile tanışmak istiyor, maliyeti düşük tüketimi pahalı ürünler yerine, sizi farklı mimari yapılara sahip led ürünlerimizle tanıştıralım” dedi.


sitesinden daha fazla şey keşfedin

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Bir yanıt yazın