Panel Kırtasiye Kozyatağı’ndaki mağazasında düzenlediği imza günlerine bir yenisini ekledi. Sevilen yazar Ayşe Kulin, son kitabı “Gizli Anların Yolcusu”nu Panel Kırtasiye?de buluştuğu sevenleri için imzaladı.

Kozyatağı’nda bulunan Panel Kırtasiye’de 3 Mart Cumartesi günü gerçekleşen imza gününde yazar Ayşe Kulin, Everest Yayınları’ndan çıkan son kitabı “Gizli Anların Yolcusu”nu sevenleri için imzaladı. Basın mensublarının ve Panel Kırtasiye müşterilerinin bulunduğu imza gününde Ayşe Kulin hayranları yazarla buluşmanın mutluluğunu yaşadılar. Ayşe Kulin’in hayranlarıyla tek tek sohbet ettiği ve hatıra fotoğrafı çektirdiği imza gününe yaklaşık 300 kişi katıldı. Üç saat süren buluşmada Ayşe Kulin hayranları imza için bıkmadan kuyruk bekledi.

“Bestseller\Çok satanlar listesinden düşmeyen ve hayranlarından övgü dolu sözler alan popüler yazar Ayşe Kulin, Panel Kırtasiye mağazasında gerçekleşen imza günü için: “İmza günlerinde okuyucularımızla buluşmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Bu yakınlaşma bizlere de ışık tutuyor” dedi.


sitesinden daha fazla şey keşfedin

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Bir yanıt yazın