Bu yıl 22-25 Mart 2012 tarihleri arasında düzenlenecek olan 34. İstanbul Uluslararası Mücevherat ve Saat Fuarı?na her yıl olduğu gibi Favori bu yıl da katılıyor. Yeni modelleri ve özel koleksiyonlarıyla fuarın ilgi odağı olmayı hedefleyen Favori yine fark yaratacak.

Bu yıl 34.?sü düzenlenen İstanbul Uluslararası Mücevherat ve Saat Fuarı?nın dikkat çeken isimlerinden biri olacak olan Favori, çok sayıda ürününü de görücüye çıkartıyor.

Hall 6-7?de 160 metrekare alanda çift katlı olarak yer alacak olan Favori, yurt içinden ve yurt dışından gelen ziyaretçilerine özel koleksiyonlarını gösterme imkanı yakalayacak.

Fuarda 2012 yılında piyasaya sunacağı 3 yeni koleksiyonu tanıtacak olan Favori, Favori Pırlanta, Favori Goldy, Favori Lovely, Favori Alyans, Favori Antique, Favori Boutique, Favori Colore, Favori elegance gibi farklı konseptlerde ki alt markalarına ait yeni modellerini de bu fuarda müşterilerine sunacak.

Türkiye?de 14 ayar takı segmentinde lider olan Favori, sektörde takı trendlerine yön vermesiyle tanınıyor.

Altın ve mücevher sektörüne getirdiği yenilikler ile Türk tüketicisinin altına ve mücevhere olan bakışını değiştirmeyi başaran Favori bu fuar da da bazı yenilikleri ilk defa müşterilerine sunacak.


sitesinden daha fazla şey keşfedin

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Bir yanıt yazın