Arena Bilgisayar, 26 yıldır dünyaya hizmet eden güvenlik ustası Gdata markasının kurumsal kanal ve retail distirbütörü oldu.

Türkiye?nin en yaygın teknoloji sağlayıcısı Arena Bilgisayar, BT güvenlik çözümleri alanında, yenilikçi ve hızla gelişen yazılım üreticisi olan GData ile yaptığı distribütörlük anlaşması ile yazılım alanında gücüne güç katıyor. Arena Bilgisayar bu anlaşma ile GData?nın, kurumsal kanal distribütorü ve bireysel ürünlerde ise kanal ve retail tarafında tek distribütörü oldu.

Uzmanlık alanı internet güvenliği ve virüs koruması olan öncü şirket GData, dünyanın ilk güvenlik yazılım şirketleri arasında yer alıyor. 1985 yılında kurulan ve Alman Menşeili Güvenlik Yazılım Markası,  90 ülkenin üzerinde satışa sunularak kullanıcılara basit, güvenli ve düşük kaynak tüketimi olan bir yazılım hizmeti sunuyor. GData uluslararası test birinciliği ve ödülleriyle de kalitesini ön plana çıkarıyor.

Arena Bilgisayar Güvenlik ve Ofis Yazılımları Ürün Müdürü Mehmet Karnak ? Günümüzde bilgi güvenliği doğrultusunda; kişiler ve kurumlar, sahip oldukları datalara içeriden ve dışarıdan gelebilecek olası saldırıları engellemek ve kendi özkaynaklarına erişimi kontrol etmek amacıyla birtakım önlemler alıyor ve güvenlik politikaları belirliyor. Arena Bilgisayar olarak, bizler bilgi güvenliği alanında bu yapılanmanın içinde olarak, her geçen gün yatırımlarımızı arttırıyoruz. Stratejilerimizin uyduğu GDATA markasıyla gücümüzü arttırmayı amaçlarken, rekabetçi fiyatlar ve yüksek kalite ile bu markamızın kanalda hızlı bir şekilde konumlanacağından şüphemiz yok? dedi.

GData Genel Müdürü Tolga Turan ? Bilgi güvenliğinin hem bireysel hemde kurumsal olarak hayati önem taşıdığının bilincindeyiz. TRN Tekonoloji olarak ülke distribütörlüğünü yaptığımız GData güvenlik ürünü, kalitesi  ve güvenirliliği ile artık Türkiye pazarında. Yaygın bayi ağı ve güvenilir çözümleri bünyesinde bulunduran, sektöre yön veren lider dağıtıcılardan Arena Bilgisayar ile işbirliği yaparak bireylere ve kurumlara ulaşmayı hedefliyoruz.? diyerek konuşmasına son verdi.


sitesinden daha fazla şey keşfedin

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Bir yanıt yazın