Toshiba Satellite L735 modeli, muhteşem performansı sayesinde evde veya seyahat halindeyken multimedya özelliklerinden faydalanabileceğiniz mükemmel bir ürün. 13,3″ LED arka ışıklandırmalı TruBrite® HD ekran ve stereo hoparlörler film izlemek için idealdir ve isteğe bağlı Blu-ray, Holywood’un sunabileceği en yüksek çözünürlüğü sağlar. Ayrıca 2B’den 3B’ye görüntü dönüştürme teknolojisi, USB 3.0 ve kablosuz veri akışı sayesinde, göründüğü kadar akıllı bir dizüstü bilgisayarın keyfini sürebilirsiniz.

İç kısımda, keskin çizgiler ve modern tasarım düz siyah klavyeyi tamamlayarak şık bir görünüm oluşturur. Çoklu kontrole sahip dokunmatik yüzey sorunsuz gezinme sağlarken, yüksek kapasiteli depolama medya kitaplığınız için de yer sağlar. Ayrıca sabit diskiniz düşmelere karşı korumalıdır ve içerikleriniz her zaman güvende olur.

Satellite L735, hafif, ince ve dikkat çekici tasarımın yanı sıra, farklı renk seçenekleri (beyaz, gümüş ve kırmızı) ile tüm bilgisayar ihtiyaçlarınızı karşılamaya imkân verir.

Son kullanıcı fiyatı: 1.099 Amerikan Doları+KDV


sitesinden daha fazla şey keşfedin

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Bir yanıt yazın