Boyner Holding CEO?su Cem Boyner, grup olarak ?Krizlere hazırlıklı? olduklarını söyledi. 2012 yılına ilişkin beklentilerini değerlendiren Boyner şunları söyledi:

TÜRKİYE BEKLENTİSİ 2012 yılı için beklentiler gerçekten çok olumsuz. Ancak bu sefer elimizde bir avantaj var; aylardır 2012 yılının sinyallerini görüyoruz ve tedbirini alıyoruz. Diğer bir deyişle geçmiş krizlerdeki gibi hazırlıksız yakalanmayacağız. Dünyadaki gelişmeler ve belirsizlikler nedeniyle gelişim gösterecek pazarlar kategorisinde yer alan Türkiye?ye ciddi bir yatırımcı sermaye girişi olabileceğini gösteriyor. Yani hem kriz tecrübemiz hem de yabancı sermaye girişleriyle Türkiye 2012 yılının etkilerini düşünülenden daha az hasarla atlatacaktır.

GRUP BEKLENTİSİ 2011 yılını Boyner Grubu olarak güzel kapatıyoruz. Mevcut işlerimizde yüzde 33, yeni işlerimizle birlikte toplamda 45 büyüme yakaladık. 2012 için de büyüme hedeflerimizi küçültmüyoruz. Seneye mağaza açılımlarımıza devam edeceğiz. Ancak bu büyümeyi temkinli bir şekilde gerçekleştireceğiz. Riskli kararlardan kaçınarak ve çok daha fazla çalışarak 2012 yılındaki büyüme hedeflerimizi yakalayacağımıza eminiz. Ayakları yere daha sağlam basan, ciddi kar üreten şirketlerimiz var.


sitesinden daha fazla şey keşfedin

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Bir yanıt yazın