Imedeen?in 20. yılı şerefine tüm dünyada düzenlediği, ?Imedeen Yüzü? yarışmasının Türkiye ayağı tamamlandı. Vogue Türkiye dergisi yetkililerinin de dahil olduğu özel bir juri tarafından yüzlerce kişi arasından seçilen 10 kadın, Danimarka?da yapılacak finallerde markanın yüzü olmak için yarışacaklar.

Günümüzde cildinin ihtiyaçlarını çok iyi bilen kadınlar sadece kremlerin yeterli olmayacağını farkındalar. Sadece dışarıdan uygulanan kozmetiklerle cilt güzelliğinin sağlanamayacağını düşünen, Imedeen Facebook sayfasındaki uygulamaya katılarak fotoğraflarını paylaşan ve  ?İçten Gelen Güzellik??i tanımlayan birbirinden güzel 10 kadın Vogue ve Imedeen ekibi tarafından seçilerek dünyadaki ?Imedeen Yüzü? olmaya bir adım daha yaklaştılar.

Vogue Türkiye objektiflerine poz verme şansı yakalayan, ?İçten Gelen Güzellik?leriyle göz kamaştıran finalistlerin hepsi kendi yaş gruplarına uygun Imedeen ürünlerini kullanıyor. 30 yaş ve üzeri kadınların kullanımına uygun olarak üretilen Imedeen Derma One?, 40 yaş ve üstü kadınlar için üretilen Imedeen Time Perfection? ve 50 yaş ve üstü kadınların kullanımına sunulan Imedeen Prime Renewal? tabletler, cildin klasik bakım kremlerinin ulaşamadığı katmanlarına ulaşarak yapısını, görünümünü ve dokusunu iyileştirmeye yardımcı olur. Imedeen ciltteki ışıltı ve nemi artırmaya, ideal esneklik ve tazelenmiş kadifemsi dokuya ulaşmaya destek oluyor. Dünyada ilk defa ve sadece Imedeen?in içeriğinde yer alan Marine Complex cilt esnekliğini artırma, dermis tabakasını kuvvetlendirme özelliğine sahip. 3 aylık düzenli kullanım ile derin çizgilerde ve kırışıklıklarda azalma gözle görülebiliyor.


sitesinden daha fazla şey keşfedin

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Bir yanıt yazın