Ceylan InterContinental Istanbul’un bünyesinde yer alan Club Lounge yenilenen yüzüyle zamanınıza anlam katarak, ayrıcalıklı ve özel donanımlı sınırsız servis anlayışıyla sizlere mükemmelliği sunuyor.

Ceylan InterContinental Istanbul, iş ya da tatil amaçlı Club Katlarında ve Suitlerde konaklayan misafirlerine özel olarak tasarladığı Club Lounge?la huzurun kapısını aralıyor. Club Katlarında yer alan 85 Club odası, 17 Süit ve 2 Kral Dairesi’nde Ceylan InterContinental ayrıcalığıyla kişiye özel hizmetler, üst düzey konfor ve büyüleyici Boğaz manzarası eşliğinde sunuluyor.

Her ayrıntının üzerinde incelikle durulan mekanda,üst düzey hizmet detaylarıyla, misafirlerine Boğaz manzarası eşliğinde günlük, ulusal ve uluslararası gazeteleri okuyabilme fırsatı sunuyor.Club Lounge konukları ücretsiz olarak kablosuz yüksek hızlı internet bağlantısı, sabahları zenginleştirilmiş kahvaltı, açık büfe öğle yemeği, çay saati ve akşamları özel ikramları ile baştan aşağı yenilenen eşsiz atmosferiyle sizleri ağırlıyor. Club Lounge?la geçireceğiniz zaman artık çok daha keyifli ve konforlu. Tüm bunlar zarif ve rahatlatıcı bir ambiyans da, eşsiz Boğaz manzarasının keyfini doyasıya yaşamanız için sağlanıyor.

Modern ofis ekipmanlarının yer aldığı bilgisayar odası, toplantı salonu misafirlerine özel otel giriş ve çıkış imkanının dahil olduğu Club Lounge, her gün 06:30 ? 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor.


sitesinden daha fazla şey keşfedin

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Bir yanıt yazın