İnternet kullanıcılarının tercihleriyle kamuoyundaki eğilimleri ortaya koyan anket sitesi www.100ler.com‘un “Haftanın Anketi” “100 Korku” oylamasının süresi doldu. Anket sonucunda “komplo” kategorisi, en fazla önerilen tercih oldu.

Anket oylaması süresince 30 il ve Almanya, Fransa, New York, İngiltere ve İrlanda’dan katılımcılar tarafından 4 bin 810 seçenek tıklandı. İlk 10’u sırasıyla; “Komplo”, “Mezar”, “İftira”, “Cahillik ve cahiller”, “İşkence”, “Yobazlar”, “Aşağılanmak”, “Savaş”, “Deprem” ve “Çaresizlik” oluşturdu.

Bu arada korkularımız arasında “evlendiğim kadın/erkeğin homoseksüel çıkması” kategorisinin de yoğun ilgi aldığı görüldü. Çağın korkulan hastalığı “Alzheimer”‘ın bu oylama döneminde, 58. sıraya yükselmesi dikkat çekti.

Yeni haftanın anketi: 100 Ezber Bozan

Yeni haftanın anketi “100 Ezber Bozan”; http://www.100ler.com/vote/poll/115 linkinde “tıklanmaya” sunuldu. www.100ler.com sitesine girip tercih yapacaklar, “Düşünceleri, eserleri, tutumu ve davranışlarıyla toplumu etkileyen; kişinin bilegeldiği dünyayı sarsan ve ezberini bozan? toplumsal figürleri; belirlemeye katkıda bulunmuş olacak.


sitesinden daha fazla şey keşfedin

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Bir yanıt yazın