Bir Verizon Communications şirketi olan Terremark, dünyanın bir çok önemli noktasında bulunan 50 adet üst seviyede veri merkeziyle dünyanın önde gelen kuruluşlarının yanında İstanbul?da bulunan veri merkezi ile kritik ve kesintisiz çalışması gereken şirketlere ve e-ticaret sitelerine hizmet veriyor.

Dünyanın en önemli internet trafik değişim noktaları arasında bulunan Terremark Veri Merkezleri, iş birliği yaptığı 170?in üzerinde operatör sayesinde hem şirketlerin hem de hizmet sağlayıcılarının, hizmetlerini, uluslararası internet omurgasına bağlanarak kolaylıkla tüm dünyaya sunabilmelerini sağlıyor. Gerek lokal gerek küresel çapta hizmet sunmak isteyen kuruluşlar Terremark veri merkezleri ve bağlantıları ile dünyanın farklı lokasyonlarında bulunan kullanıcılara rahatlıkla hizmet sağlayabiliyorlar.

Türkiye?nin operatör bağımsız hizmet veren veri merkezi olma özelliğine sahip Terremark İstanbul veri merkezi, birçok operatör üzerinden sağladığı yedekli internet bağlantısı sayesinde e-ticaret uygulamaları gibi kritik uygulamaların 7/24 kesintisiz çalışmasını sağlıyor, böylelikle site sahibi firmaların sitelerin hizmet dışı kalması durumunda karşılaşacakları ticari kayıpları en aza indiriyor. Farklı operatörler üzerinden eşzamanlı olarak hizmet sağlanması aynı zamanda internet sitelerine bağlanma sürelerini kısaltıyor, böylelikle hizmet kalitesini artırıyor. Internet bağlantısındaki yedekliliğin yanısıra veri merkezi altyapısı için tasarlanan yedekli yapı ile Terremark, firmalara kesintisizlik garantileri sunuyor.

Hükümetlere hizmet sağlayan bir firma olarak bilgi güvenliğine de çok önem veren Terremark, ISO27001 kalite sertifikasına sahip olup, buna ek olarak global şirketler tarafından ilk gereksinimlerden biri olarak aranan SAS70 bilgi güvenliği uygunluk raporuna sahip.


sitesinden daha fazla şey keşfedin

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Bir yanıt yazın