Telekomünikasyon şebekeleri için konum bazlı servisler, sosyal medya, mobil pazarlama ve mesajlaşma konularında platform ve çözümler geliştiren Telenity (www.telenity.com), Osman Perksoy’un 12 Aralık 2011’de Ürün Yönetimi ve Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı olarak Telenity’ye katıldığını açıkladı. Perksoy’un 15 yılı aşan endüstri deneyimi, Litle & Co. ve Sonus Networks gibi telekomünikasyon sektörünün önde gelen şirketlerinde yöneticilik, pazarlama ve teknoloji tecrübelerini içermektedir.

“Önceki görevlerinde başarılı sonuçlara imza atan Osman, Telenity’ye beraberinde yüksek teknoloji yönetimi deneyimi ve derin pazarlama tecrübesi getiriyor,” diyen Telenity Yönetim Kurulu Başkanı ve CEO’su İlhan Bağören, sözlerine şöyle devam etti: “Osman’ın şirketimize katılmasından dolayı heyecanlıyız. Global ve gelişmekte olan pazarlardaki müşterilerimize iletişim ağlarındaki yatırımlarının potansiyelini daha iyi kullanmalarını ve gelire çevirmelerini, ve abonelerine yenilikçi servisler sunmalarını sağlayan yeni ürünlerimizi pazara sunmaya devam ederken Osman’la birlikte çalışacağımız ve tecrübelerinden faydalanacağımız için mennunuz.”

“Telenity telekomünikasyon endüstrisinde konum tabanlı servis, katma değerli servis, mesajlaşma ve servis sunum platformları alanlarında 30’u aşkın ülkede yaptığı başarılı kurulumlarla ve verdiği destekle tanınmış bir tedarikçi,” diyen Osman Persoy sözlerine şöyle devam etti: “Hızla artan data kullanımı, hem basit hem akıllı telefonları kullanan talepkar abone tabanı, ve katma değerli servis gelirleri üzerindeki baskı mobil sektörü kritik bir noktaya getirdi. Telenity halihazırdaki ve geliştirmekte olduğu yenilikçi ürün portföyüyle operatörlerin bu sorunlarına çözüm getirmekte lider rol oynacaktır.”

Osman Perksoy Telenity’den önce Litle & Co’da iş zekasını elektronik ödeme ile entegre eden sistemlerden sorumlu ürün direktörü olarak görev aldı. Daha önce, Perksoy Sonus Networks’te (Nasdaq: SONS) ürün direktörü olarak SIP tabanlı çözümleri ve yeni nesil Trunking Gateway ürününün geliştirilmesini yönetti. Sonus Networks’ten önce Perksoy, NewNet ve EBS’te kıdemli yazılım mühendisi görevlerini üstlendi. Osman Perksoy Massachusetts Üniversitesi’nde İşletme Yüksek Lisansı (MBA) ve Bilkent Üniversitesi’nde de Elektrik Mühendisliği lisans programlarını tamamladı.


sitesinden daha fazla şey keşfedin

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Bir yanıt yazın