?NetApp Teknoloji Günleri?, 25-27 Kasım tarihleri arasında Bilgitürk Teknoloji ortaklığında Antalya?da gerçekleştirildi. Etkinlik, Türkiye?nin önde gelen üniversitelerinin BT yetkilileri ile Vmware, Palo Alto Networks, F5 Teknoloji gibi sektör lideri teknoloji firmalarını bir araya getirdi.

Etkinlikte veri depolama, yeni nesil güvenlik teknolojisi, tümleşik veri depolama ve sanallaştırma teknolojileri hakkındaki yeni trendler ve başarı hikâyeleri sektörün deneyimli isimleri tarafından katılımcılara aktarıldı.

NetApp Türkiye Ülke Müdürü Behçet Yumrukçallı, yaptığı açılış konuşmasında bilişim altyapılarının eğitim sektöründeki önemine dikkat çekti ve şu sözleri kaydetti:

?NetApp olarak sunduğumuz tümleşik veri depolama teknolojileri ile üniversitelerin verimli ve yüksek performanslı BT altyapılarına sahip olmalarını sağlıyoruz. Bu etkinlikteki amacımız üniversitelere sektördeki yeni trendleri ve son teknolojileri aktarmak. Bu tarz etkinlikleri bundan sonra da düzenlemeye devam edeceğiz. Bu sayede, üniversitelere teknolojik anlamda maksimum seviyede fayda sağlamayı amaçlıyoruz ve yürütülen akademik çalışmalara destek verebileceğimize inanıyoruz.?

NetApp Sistem Mühendisi Lütfi Yunusoğlu, yaptığı konuşmada veri depolamanın BT altyapılarındaki kritik önemini vurguladı ve şöyle devam etti:

?Sunduğumuz tümleşik veri depolama çözümleri ile tek bir platform üzerinde paylaşımlı ve esnek bir yapı oluşmasını sağlıyoruz. Böylece üniversiteler verimliliklerini artırırken, bir yandan da kolay yönetilebilir ve ölçeklenebilir bir bilişim altyapısı elde edebiliyorlar.?


sitesinden daha fazla şey keşfedin

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Bir yanıt yazın