Sahip olduğu finansal portal anlayışıyla müşterilerinin ihtiyaçlarına uygun yenilikçi ve özel çözümler sunan DenizBank, İşletme Kart ürünüyle yılbaşına özel çeyrek Milli Piyango bilet kampanyası düzenledi. 5 – 29 Aralık 2011 tarihleri arasında geçerli olacak kampanyada İşletme Kart?la taksitli ticari kredi kullanan ve kart harcaması yapan müşterilere çeyrek Milli Piyango bileti hediye edilecek.

Kampanyanın detayları

29 Aralık?a kadar İşletme Kart?la 5.000 TL ve üzeri taksitli ticari kredi kullanan ya da tek seferde yapılacak 500 TL ile üzerindeki peşin ve taksitli alışveriş yapan DenizBank müşterileri çeyrek Milli Piyango bileti almaya hak kazanacak. Kampanya DenizBank üye işyerlerinde ve kriterlere uygun diğer banka üye işyerlerinde yapılacak işlemlerde geçerli olacak.

Müşteri kampanya kriterlerine uygun işlem yaptığı takdirde; kendisine sistem tarafından kazandığı biletin numarası otomatik SMS bildirimi yoluyla yapılacak. Hediye edilecek bilet sayısı, müşteri başına 1 adet biletle sınırlı olacak. Kazanılan ödüller, 4 Ocak 2012?den sonra talihli müşterinin DenizBank hesabına yatacak.


sitesinden daha fazla şey keşfedin

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Bir yanıt yazın