Garanti Bankası, Garanti Mobil Onay projesiyle, tüm ticari işletmelere mobil servislerden yararlanma imkanı sunuyor. Mobil Onay sayesinde, onay işlemleri artık İnternet Şubesi?ne gerek duymadan yapılabilecek. Firmalar, onay bekleyen işlemlerle ilgili bilgileri SMS aracılığıyla öğrenecek, yine SMS ile yollanan internet adresine yüklenen dosyaları görebilecek ve Turkcell Mobil İmza uygulaması sayesinde onaylama işlemini tamamlayabilecek. Müşteriler, Garanti Mobil Onay aracılığıyla, Garanti Bankası İnternet Şubesi?nde sunulan tüm para transferi ve nakit yönetimi onay işlemlerini yapabilecek.

Konuyla ilgili bir açıklama yapan Garanti Bankası Genel Müdür Yardımcısı Ali Fuat Erbil, ?Garanti İnternet Şubesi, 2 milyon aktif müşterisi ve 300?den fazla işlem seçeneğiyle, pazar lideri konumunda bulunuyor. Başlattığımız yeni uygulamayla, tüzel müşterilerimizin İnternet Şubesi?nde sunulan hizmetlerden mobil servisler aracılığıyla da faydalanmasını hedefliyoruz. Garanti Bankası olarak, müşterilerimize en iyi imkanları sunmaya devam edeceğiz? dedi.

Turkcell Kurumsal Hizmetlerden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Selen Kocabaş ise ?Mobil İmza?yı temel bir platform olarak kurduk. Kurumlar, bu platform üzerinden müşterilerinin hayatını kolaylaştıran, zaman kazandıran ürünler sunuyor. Garanti Mobil Onay; Turkcell Mobil İmza ve diğer mobil teknolojiler aracılığıyla, şirketlerin daha güvenli ve hızlı iş yapmasına imkan sağlayacak, rekabeti artıracak. Garanti Bankası bu projeyle, finansal servislerde Mobil İmza kullanma imkanı sunan ilk bankalardan biri olacak? dedi.


sitesinden daha fazla şey keşfedin

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Bir yanıt yazın