NetApp Türkiye, fiyatı ve içeriği orta ölçekli firmalara göre yeniden tasarlanmış NetApp® FAS2xx0 giriş seviyesi ürün platformunu tanıttı. Basın toplantısında, NetApp Başkan Yardımcısı ve Global Kanal Müdürü Julie Parrish ve NetApp Türkiye ekibi hazır bulundu.

Değişen iş ihtiyaçlarından yola çıkarak çözüme odaklanan NetApp?ın ürün serisi NetApp® FAS2xx0, firmaların veri depolama yatırımlarında doğru bir başlangıç yapmalarına olanak sağlıyor. Sadelik, performans artışı ve ölçeklenebilirlik esasları temel alınarak geliştirilen çözümler, firmaların veri ile ilgili tüm faaliyetlerine ciddi bir değer katıyor.

NetApp Başkan Yardımcısı ve Global Kanal Müdürü Julie Parish, konu ile ilgili konuşmasında; ?Günümüzde artan iş talepleri, daha az kaynakla daha çok iş yapılması gerekliliğini ortaya çıkarıyor. Bu yöndeki ihtiyaçlar neticesinde orta ölçekli firmalar büyük güçlükler ile karşılaşıyor. NetApp, büyüyen piyasanın gerekliliklerine cevap veren ve ciddi ölçüde maliyet avantajı sağlayan çözümleri ile firmaları başarıya ulaştırmada etkin bir rol oynuyor. Sunduğumuz çözümler ile firmaların değişen iş ihtiyaçlarına göre BT altyapılarını şekillendirebilmelerini sağlıyoruz. Bu sayede sağlam bir temel üzerinde büyümelerine yardımcı oluyoruz?  sözlerini kaydetti.

Basın toplantısı ardından gerçekleştirilen NetApp İş Ortakları Toplantısında katılımcılar, NetApp® FAS2xx0 serisi ürünler ile ilgili detaylı bilgi ile donatıldı. Geniş bir katılımla gerçekleşen toplantıda NetApp Türkiye Ülke Müdürü Behçet Yumrukçallı, yaptığı konuşmada şu sözleri kaydetti: ?Dünyanın lider veri depolama firmalarından NetApp, başarılara doymuyor. Şirketimiz, geçtiğimiz dönemde Forbes Dergisi tarafından hazırlanan dünyanın en inovatif 100 şirketi listesinde tek teknoloji firması olarak yer alıyor. Yakın zamanda, Fortune tarafından yapılan başka bir araştırmaya göre ise şirketimiz, çokuluslu firmalar arasında en çok çalışılmak istenen 3 firmadan biri olarak seçildi. NetApp, Türkiye Veri Depolama Pazarında sağlam ve istikrarlı adımlarla büyüyor. NetApp Türkiye olarak, 2011 Mali Yılında Türkiye?deki toplam gelirlerimizi yüzde 135 artırdık. KOBİ pazarı özelinde büyümemiz ise yüzde 204 olarak gerçekleşti. İçinde bulunduğumuz 2012 Mali Yılında, pazardan en az 2 kat daha hızlı büyümeyi hedefliyoruz.  NetApp geliştirdiği çözümlerle firmaların, gelişen ve değişen rekabet şartlarında sağlam durabilmelerine ve sağlam büyümelerine olanak sağlıyor.?

Toplantıda hazır bulunan NetApp Türkiye Kanal Müdürü Soner Cesur, ?KOBİ segmentindeki müşterilerimizin BT alanında yaşadıkları zorlukları çok iyi biliyor ve bu zorluklara cevap verecek şekilde ürün ve çözümlerimizi şekillendirmeye gayret ediyoruz. KOBI segmentindeki müşterilerimiz, hem personel, hem de bütçesel anlamda çok az kaynakla, her geçen gün değişen iş ihtiyaçlarını karşılayacak şekilde BT altyapılarını yönetmeye çalışıyorlar.

Bu sebeple NetApp olarak müşterilerimize, yatırım yaptıkları koşullar değişse bile, yaptıkları yatırımı uzun yıllar koruyabilecekleri esnek çözümler sunarak, müşterilerimizin doğru bir başlangıç yapmalarını sağlıyoruz. Ayrıca karmaşık teknolojilerle boğuşmak yerine, kurulumu, kullanımı ve yönetimi son derece kolay çözümler sağlayarak BT?ye değil, kendi işlerine odaklanabilecekleri bir ortam hazırlıyoruz. Dolayısıyla NetApp teknolojilerini kullanan işletmelere büyük bir rekabetçi avantaj sağlayarak, rakiplerinden çok daha hızlı büyüme imkanı sunuyoruz. Rakiplerimizden bizi önemli ölçüde ayıran bu yaklaşım ve sahip olduğumuz benzersiz tümleşik veri depolama teknolojisi bizi bu segmentte çok geniş bir müşteri ağına ulaştırıyor. Geçtiğimiz yıl, gücümüze güç katan iş ortakları organizasyonumuz sayesinde, giriş seviyesindeki pazarda odaklandığımız alanlarda yüzde 65?in üzerinde bir pazar payı elde ettik. Bugün lansmanını gerçekleştirdiğimiz FAS2240 çözümleri ve KOBİ?lerin ihtiyaçlarına göre yeniden fiyatladığımız güçlü FAS2040 sistemlerimiz ile giriş seviyesindeki portföyümüzü daha da kuvvetlendirdik. Bu güçlü portföy ve sektörün en yetkin firmalarından oluşan iş ortaklarımızın gücüyle önümüzdeki dönem bu segmentin açık farkla bir numarası olmayı hedefliyoruz? dedi.


sitesinden daha fazla şey keşfedin

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Bir yanıt yazın