Vodafone Türkiye’nin desteğiyle Kapital Medya tarafından hayata geçirilecek Creative AI Challenge genç yarışması, ikinci döneminde de yapay zekâ ile yaratıcılığı buluşturacak. Brand Week Istanbul’da sahne alacak yarışma için 30 Ekim’e kadar başvuru yapılabilecek.

26 Ekim 2024 – Türkiye’nin dijitalleşmesine liderlik etme vizyonuyla faaliyet gösteren Vodafone, Brand Week Istanbul kapsamında Kapital Medya tarafından düzenlenecek Creative AI Challenge genç yarışmasına destek veriyor. Yaratıcılığın geleceğine yön vermek ve yapay zekâ araçlarını kullanarak sınırları zorlamak isteyen herkese açık olan yarışma; dijital sanat, tasarım, veri bilimi ve yazılım gibi alanlara ilgi duyan ve yapay zekâ araçlarını kullanarak yeni keşifler yapmak isteyenlerin mücadelesine sahne olacak. Yarışmaya 30 Ekim’e kadar başvuru yapılabilecek.

Yaratıcı videolar yarışacak

Creative AI Challenge, üretken yapay zekânın sunduğu olanakları sergilemek ve teknolojiyi yaratıcılığa dönüştüren yetenekleri keşfetmek amacıyla hayata geçirildi. İkinci döneminde Vodafone Türkiye desteğiyle daha da güçlenen yarışma, teknolojiyi ve sürdürülebilirliği odağına alarak, katılımcılarını yaratıcı videolarla geleceğin umut dolu senaryolarını oluşturmaya davet ediyor. Yarışmanın kazananları, Türkiye’nin en ilham verici haftası Brand Week Istanbul’da ödüllerine kavuşacak.

Samsung Galaxy Z Flip 6 kazanma fırsatı 

Creative AI Challenge’a yaratıcı zekâsını yapay zekâ ile birleştirerek dikkat çekecek çalışmalar üretmek isteyen herkes katılabilecek. Projeler, Türkiye’nin önde gelen yaratıcı profesyonelleri tarafından değerlendirilecek. Kazanan projeler, Brand Week Istanbul’un geniş katılımlı sahnesinde sergilenecek. Katılımcılar, yaratıcılığını ve dijital yeteneklerini sergileyerek Samsung Galaxy Z Flip 6 ödülünü kazanma fırsatı da yakalayacak.


sitesinden daha fazla şey keşfedin

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Bir yanıt yazın