Türkiye’nin öncü e-ticaret platformu n11, “Birlikte büyümek bizim işimiz!” sloganıyla başlattığı İş Ortağım Buluşmalarının İzmir ve Ankara ayağını tamamladı. E-ticarete olan talebin en yüksek olduğu Kasım ayına yönelik düzenlenecek kampanyalar, izlenecek stratejiler ve yapılan hazırlıklar bu buluşmada iş ortaklarıyla paylaşıldı. İş Ortağım Buluşmalarına 30 Ekim Çarşamba günü İstanbul’da devam edecek n11, iş ortaklarıyla birlikte Kasım ayına hazırlanarak n11 kullanıcılarına en iyi avantaj ve fırsatları sunmayı hedefliyor.

n11 İş Ortağım Buluşmalarının açılış konuşmasını yapan n11 ve GetirAlışveriş CEO’su Nihal Dindar Akın, “300 binden fazla iş ortağımız ve 25 milyonu aşkın kullanıcımızla geniş bir ekosistem oluşturduk. İş ortaklarımızı ekibimizin vazgeçilmez bir parçası olarak görüyor ve onlara yakın olma vizyonumuzdan asla sapmıyoruz. Türkiye’nin ilk pazaryerlerinden biri olarak, birçok iş kolunu dijitalleştiren bir platform olmanın sorumluluğuyla büyüyor, gelişiyor ve e-ticaret ekosistemi için sürekli yeni özellikler geliştiriyoruz” dedi.

Nihal Dindar Akın, n11’in her zaman ilklere imza atan bir marka olarak sektörde fark yarattığını, internetten ilk araba satışı, e-ticaretteki ilk kupon kullanımı ve Türkiye’nin ilk 11.11 kampanyasını başlatarak, Kasım indirimlerine öncülük ettiğini hatırlattı. Nihal Dindar Akın, n11 satıcılarının artık ürünlerini hem n11 platformlarında hem de Getir uygulaması içinde yer alan GetirAlışveriş’te listelemeye başladığını ve çok yakında hizmete açılmasına rağmen GetirAlışveriş’in her gün on binlerce sipariş ile son kullanıcıya ulaştığını açıkladı.

Kasım kampanyası, kuponlarla daha güçlü

Büyüme ve Dijital Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı Orhan Tüzinoğlu ise,“Bu Kasım ayında, iş ortaklarımızla birlikte kullanıcılarımıza çeşitli ve cazip kupon fırsatlarının yanı sıra kupon kazanacakları dijital bir de kuponmatik sunacağız. Kuponlar, n11’in DNA’sının ayrılmaz bir parçası ve kullanıcılarımız tarafından büyük ilgi görüyor. Kullanıcılarımıza n11 hesaplarına yüklenecek sürpriz kuponlarını sık sık kontrol etmelerini öneriyoruz. GetirFinans’a özel peşin fiyatına 9’a varan taksit imkânı sunacağımız n11’de, özel kampanyaların olduğu canlı yayınlarımız da ay boyunca kullanıcılarımızla buluşacak.” dedi.

Kasım’da satış artırmanın ipuçları

n11 Moda & FMCG Kategori Direktörü Gökçen Durukan Kaynar, Kasım ayı içinde iş ortaklarıyla birlikte ciddi büyüme planı yaptıklarını anlattı ve iş ortaklarına Kasım ayı boyunca dikkat etmeleri gereken konuları hatırlattı. ‘’Kullanıcılarımızın ihtiyaçlarına cevap verebilmek için stoklarımızı şimdiden girmeye başlıyoruz. Her Kasım ayında Elektronik, Moda, Kozmetik, Ev gereçleri gibi tüm kategorilerde en çok talep edilecek ürünleri baştan biliyoruz. Kampanya döneminde satışı artırmak kadar kullanıcılarımızı memnun etmek de çok değerli. Sorulara hızlı cevap vermemiz, ürün çeşitliliğini sağlamamız, paketlemede özenli ve hızlı olmamız çok önemli.’’ dedi.

Tecrübeli iş ortaklarından tüyolar

n11 ile işlerini büyüten ve Türkiye’nin dört bir yanına ulaşan yerel firmalar, deneyimlerini etkinlik kapsamında düzenlenen panelde paylaştı. Panelistler n11 ile işlerini nasıl büyüttüklerini, Kasım ayları öncesinde n11’in ürün, stok ve fiyat stratejisi önerileriyle satışlarını nasıl artırdıklarını ve Kasım kampanyalarına nasıl hazırlandıklarını katılımcılarla paylaştı. Panelde ayrıca Kasım ayının yoğun alışveriş dönemine yönelik stratejiler geliştirmek isteyen iş ortaklarına; başarıya giden yolda atılan adımlar ve karşılaşılan zorlukların nasıl aşılacağına dair ipuçları sunuldu.


sitesinden daha fazla şey keşfedin

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Bir yanıt yazın