Sürdürülebilir Proaktif Eczacılık temasıyla gerçekleştirilecek bu kongre, eczacılık sektörünün geleceğini şekillendiren önemli isimleri ve markaları bir araya getirecek. 24-25-26 Ekim 2024 tarihlerinde İstanbul Kongre Merkezi’nde (ICC) yapılacak olan etkinlik, eczanelerin geleceğe nasıl proaktif bir yaklaşımla yön verebileceğini tartışacak. Dünya genelinde hızla yayılan Longevity (uzun yaşam) akımının öncüsü olan Longevicals, omega-3 ürünleriyle hücresel yaşlanmaya karşı sunduğu yenilikçi çözümleri bu etkinlikte mercek altına alacak. Katılımcılar, sağlıklı yaşlanma konusunda etkili olan ürünler hakkında bilgi alacak ve Longevicals’ın uzun yaşam sürecini destekleyen yaklaşımlarını keşfedecek.

Eczacılıkta Gelecek Şekilleniyor!

Geleceğin E Hali 2024 kongresi, eczacılar ve sağlık profesyonelleri için bir bilgi alışverişi platformu olmanın yanı sıra, sağlık alanındaki yenilikçi yaklaşımların tartışılmasına olanak tanıyacak. Eczacılıkta çağın ötesine geçmeyi hedefleyen bu büyük buluşma, sektöre damga vurmaya hazırlanıyor. Longevicals, bu kongrede sunduğu yenilikçi vizyon ve ürünlerle yalnızca uzun ömür değil, kaliteli bir yaşam için de fark yaratmayı amaçlıyor.

Uzun yaşam trendinde ülkemizde yeni bir dönem başlatan Longevicals, geleceğin eczacılığına dair öngörülerini öğrenmek için, Geleceğin E Hali 2024 kongresine davet ediyor.


sitesinden daha fazla şey keşfedin

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Bir yanıt yazın