Hayat kalitesini yükseltmek için üstün teknoloji ürünleri sunan Bosch Ev Aletleri, yeni “Tezgah Altı Su Arıtma Cihazı”nı tüketicilerle buluşturdu. Tüm zararlı maddelerden ayrıştıran cihaz, temiz ve sağlıklı suyu Bosch kalitesi ve güvencesiyle evinize getiriyor.

Tüketicilere temiz ve sağlıklı su sağlarken, plastik kullanımını azaltarak çevreyi ve doğayı koruma çabalarına katkı sağlayan su arıtma cihazları, son zamanların en popüler teknolojilerinden biri haline geldi. “Yaşam için Teknoloji” felsefesiyle üretim yapan ve doğaya duyarlı, sürdürülebilir faaliyetleriyle tanınan Bosch Ev Aletleri, yeni Su Arıtma Cihazı ile dünya genelinde yaygın olan bu trendi destekliyor.

Cihazın 5 aşama filtreli ters ozmos sistemi, suyu 5 farklı filtreden geçirerek tüm zararlı maddelerden arındırıyor. Mineral karbon filtresi sayesinde suyu yeniden mineralize ederek doğal lezzeti koruyan cihaz, günlük 300 litre arıtma kapasitesiyle evlerdeki temiz içme suyu ihtiyacını rahatça karşılıyor. Şık tasarımıyla tezgah altında bile estetik bir görünüm sunan Bosch Su Arıtma Cihazı, dijital ekranı sayesinde filtre değişim gerekliliği hakkında kullanıcıları bilgilendiriyor. Ayrıca Bosch markasının yaygın servis ağı sayesinde montaj ve filtre değişimi konularında tüketicilere kolaylık sağlıyor. İçme suyu dışında yemek yaparken, çay-kahve hazırlarken, sebze-meyve yıkarken, bebek maması hazırlarken veya bitki sularken de güvenli ve sağlıklı suyu garanti eden Su Arıtma Cihazı, 3 farklı modelle sunuluyor.


sitesinden daha fazla şey keşfedin

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Bir yanıt yazın