CNR Holding tarafından düzenlenen fuar, Mersin Uluslararası Kültür Festivali ile aynı dönemde gerçekleştirildi ve Çukurova Uluslararası Havalimanı’nın açılmasıyla uluslararası boyut kazandı. 9 gün boyunca düzenlenen imza günleri, söyleşiler ve etkinlikler ile kitapseverlere dolu dolu bir program sunuldu.

Fuarın onur konukları olan Özdemir İnce, İpek Ongun ve gazeteci-televizyoncu Serhan Asker, hayranlarıyla buluşarak fuarın en unutulmaz anlarına imza attılar. Ayrıca Türk sinemasının usta isimlerinden sinema, tiyatro, dizi oyuncusu, yönetmen ve yazar İlyas Salman, 9 gün boyunca söyleşi ve imza programlarıyla fuar ziyaretçileri ile buluştu. Katılımcılar ayrıca gençlerin heyecanla tanışmayı beklediği yazarlar Fatma Şamata, Selin Solaris, Emre Gül, Zeynep Sahra, Dilara Keskin ve Cemal Latifoğlu gibi önemli isimlerle bir araya gelme fırsatı buldu. Her gün düzenlenen imza günleri ve söyleşilerle ziyaretçiler zamanın nasıl geçtiğini anlamadan fuarın tadını çıkardı.

CNR Holding’ten Ceyda Erem, fuarın kapanışında yaptığı konuşmada “Her yıl olduğu gibi bu yıl da ziyaretçi rekoru kıran fuarımız, edebiyat ve kültür dünyasının önemli isimlerini ağırladı. İmza günleri ve söyleşilerle kitapseverlere keyifli anlar yaşattık. 2025 yılında 22-30 Kasım tarihleri arasında düzenlenecek 10. CNR Mersin Kitap Fuarı için hazırlıklara şimdiden başladık ve hedefimiz bu başarıyı daha da ileri taşımak” dedi. Fuarın başarısından duydukları mutluluğu ifade eden Erem, “Edebiyat ve kültür dünyasının önemli isimlerini kitapseverlerle buluşturmanın heyecanını yaşıyoruz. İmza günleri ve söyleşilerle dolu dolu geçen fuarımız, özellikle genç okuyucular için unutulmaz bir deneyim sundu” dedi.

CNR Mersin Kitap Fuarı, her yıl olduğu gibi bu yıl da Türkiye’nin dört bir yanından gelen yayınevleri, yazarlar ve kitapseverleri bir araya getirdi. Ziyaretçiler, ödüllü yazarlar ve şairlerle tanışmanın yanı sıra imza günlerinde kitaplarını imzalatma fırsatı buldu.


sitesinden daha fazla şey keşfedin

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Bir yanıt yazın