Sorumlu turizmi teşvik etmeyi amaç edinen Hilton Istanbul Maslak, sürdürülebilirlik politikalarına her geçen gün yenilerini ekliyor. Çevreye ve topluma olan sorumluluğunun bir göstergesi olarak yardıma muhtaç hayvanlara destek olan otel, Kurtaran Ev’e ziyarette bulundu. Atık yiyecekleri ayrıştırarak kuru mama yapan otel çalışanları hem gıda israfı hem de sürdürülebilirlik adına önemli bir adım daha attı. Ayrıca otel bünyesindeki kaynakları ve çalışanlarının gönüllü bağışlarını bir araya getirerek Kurtaran Ev’e kapsamlı bir destek sağladı.

İstanbul’da üç farklı lokasyonda 900’den fazla köpek, 300’den fazla kediyi sahiplendirilene kadar geçici olarak konaklatan Kurtaran Ev, arazi, orman ve barınaklardaki yardıma muhtaç hayvanları koruma altına alıyor ve tedavi, barınma ve besleme ihtiyacını karşılıyor. 

Sürdürülebilir turizmi önemsiyor

“Sürdürülebilir Turizm Sertifikası”na sahip olan Hilton Istanbul Maslak, tüm faaliyetlerinde sürdürülebilir uygulamaları ve girişimleri benimsiyor. Enerji ve su tasarrufu, atık yönetimi, sorumlu tedarik gibi çeşitli sürdürülebilirlik programları uygulayan otel, karbon ayak izini, su tüketimini ve atık tüketimini azaltmak için hedefler belirliyor. Misafirlerine en kaliteli hizmeti sunarken çevreye olan etkimizi minimize etmek için çalışmalarını sürdürüyor.


sitesinden daha fazla şey keşfedin

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Bir yanıt yazın