Bticino, ileri teknoloji ve modern tasarımları bir araya getiren Smarther with Netatmo akıllı termostatıyla evde olmadığınızda bile sıcaklık kontrolünü elinizde tutmanızı sağlıyor. Dahili Wi-Fi bağlantısıyla donatılmış olan Netatmo ile Smarther, Home + Control uygulaması sayesinde sadece birkaç dokunuşla en iyi konforu sağlayan pratik programlar oluşturulmasına olanak sağlıyor. Beyaz, siyah ve kum beji gibi renk alternatifleri sunan Smarther with Netatmo, aynı zamanda Apple, Google ve Amazon üzerinden sesli komut ile kontrol edilebiliyor. 

Bticino’nun Smarther with Netatmo termostat ürünü, günlük yaşamı kolaylaştıran çözümleriyle gelişmiş teknolojiyi ve şık tasarımı bir araya getirirken kişinin konumu önemli olmaksızın ısıtma ve soğutma ayarını, uzaktan yönetebilecek bir sistem sunuyor. Home + Control uygulamasıyla haftalık program oluşturma, enerji tüketimini izleme, ortamın nem derecesini gösterme ve sürekli kontrol imkanı sunan termostat, Wi-Fi bağlantısı sayesinde akıllı telefonlar üzerinden kontrol edilebilme kolaylığı sunuyor. Böylece, ortam sıcaklığı anlık takip edilerek hemen ya da programlı bir şekilde sıcaklık ayarlamaları yapılabiliyor ve enerji tüketim değerleri izlenerek tasarruf yapabilmeyi sağlıyor. Beyaz, siyah ve kum beji renk seçenekleriyle sunulan Smarther with Netatmo, her türlü zevke hitap eden şık tasarım alternatifleri sunuyor.

Sesli Komut Özelliği ve Çoklu Erişim İmkanıyla Uyumlu Kullanım

Apple Siri, Google Assistant ve Amazon Alexa ile uyumlu olan Smarther with Netatmo, sesli komut özelliği sayesinde kullanımı son derece kolaylaştırırken, konuma dayalı çalışma seçeneği ile kişinin hiçbir şey yapmasına gerek kalmadan otomatik olarak ideal ortam sıcaklığını ayarlayabiliyor. Aynı evde birden fazla termostatı kontrol etme imkanı tanıyan Home + Control uygulaması, tek bir telefon ve kullanıcı erişimine sınırlı tutulmuyor, evin içinde bulunan tüm kullanıcılara akıllı telefonlarından erişim hakkı sunuyor. Aynı zamanda, kişisel verileri ve işlevleri eksiksiz alınan önlemler ile güvenli bir şekilde koruma altına alıyor.


sitesinden daha fazla şey keşfedin

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Bir yanıt yazın