BN Hotel Thermal&Wellness gecede ‘Avrupa’nın En Lüks Spa Oteli’, ‘Dünyanın En Lüks Wellness Oteli’, ‘Dünyanın En Lüks Yoga İnzivası’ ve Avrupa’nın En İyi Lüks Termal Spa Oteli’ ödüllerinin sahibi oldu. BN Hotel Thermal&Wellness Genel Müdürü Suat Delidere, “Başarımızı mükemmelliyetçi hizmet anlayışımıza, takım çalışmasına ve Mersin’in güzelliklerine borçluyuz’’ dedi

Tüm dünyada sadece belirli kriterlere ve istisnai servis kalitesine sahip lüks otellerin aday olabildiği, otelciliğin Oscarları olarak kabul edilen World Luxury Hotel Awards’ta dünyanın dört bir yanından 728 otel yarıştı. Yarışmada, misafir memnuniyeti açısından yapılan anketler sonucunda çeşitli kategorilerde dereceye giren oteller arasında BN Hotel Thermal&Wellness da yer aldı. Sonuçları Kuzey İrlanda’da açıklanan yarışmada BN Hotel Thermal&Wellness, bugüne kadar aldığı 12 ödüle yenilerini ekledi. Lüks termal kavramıyla Mersin’i “termal turizmde” Türkiye’de ve dünyada cazibe merkezi haline getirmeyi hedefleyen BN Hotel Thermal&Wellness geceden 4 büyük ödülle ayrılarak büyük bir başarıya imza attı. BN Hotel Thermal&Wellness gecede ‘Avrupa’nın En Lüks Spa Oteli’‘Dünyanın En Lüks Wellness Oteli’‘Dünyanın En Lüks Yoga İnzivası’ ve ‘Avrupa’nın En İyi Lüks Termal Spa Oteli’ ödüllerinin sahibi oldu.

‘Kısa sürede bu başarı bizim için büyük bir gurur’

Otelciliğin Oscarları olarak kabul edilen böylesine önemli bir organizasyonda 4 önemli ödülün sahibi oldukları ve üç yılda böyle bir başarı yakaladıkları için büyük bir gurur duyduklarını söyleyen BN Hotel Thermal&Wellness Genel Müdürü Suat Delidere, “Başarımızı mükemmelliyetçi hizmet anlayışımıza, takım çalışmasına ve Mersin’in güzelliklerini borçluyuz. Üç yılda aldığımız toplam 16 ödül bizi Mersin’i termal turizmde Türkiye’de ve dünyada cazibe merkezi haline getirme hedefimize adım adım yaklaştırıyor. Üstün hizmet anlayışımızın sembolü olan bu ödüllerle, konuklarımızı beklentilerinin de ötesinde seçkin bir yolculuğa çıkarmaya devam edeceğiz’’ dedi. 


sitesinden daha fazla şey keşfedin

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Bir yanıt yazın