Tahsilat yönetiminin kolaylaşması ve uygun maliyetli cüzdan çözümleri için çalışmalarına devam eden PayCO Genel Müdürü Fevzi Utku Kılıç, cüzdan altyapıları sayesinde kullanıcıların tüm işlemlerini regülasyon çerçevesinde yapabileceği bir ürün yelpazesi sunmak üzerine çalıştıklarını aktardı.

PayCO Genel Müdürü Fevzi Utku Kılıç, tüm banka programları ile entegre çalıştıklarını belirterek,“Ödeme altyapılarını kolaylaştıran, KOBİ’lerin günlük hayatını daha rahat hale getirebilecek, ödemelerin takibine izin verecek tüm sistemlerle entegre oluyoruz ve bu sayede KOBİ’lerin hayatını kolaylaştırmaya çalışıyoruz.” dedi.

Tek bir cüzdanla tüm işlemlerin yapılmasını amaçlıyoruz

Nakde temas etmeden tüm işlemlerimizi gerçekleştirebileceğimiz bir platform yaratmaya çalışıyoruz. Özellikle önümüzdeki süreçte iki hedefimiz var. Pos tarafında hayatı kolaylaştıran hizmet vermek istiyoruz. Daha fazla iş ortağıyla daha iyi ürünler üreterek müşterilere gittiğinizde KOBİ’lerin tüm ticaret hayatını düzenlemiş oluyorsunuz. Bu da katma değer yaratıyor. Ayrıca bir kullanıcının cüzdanımızı kapatmadan hemen hemen tüm işlemlerini regülasyon çerçevesinde yapabileceği bir cüzdan hayalimiz var. Başka bir bankaya veya şubeye gitmesine gerek kalmadan,  başka bir e-para şirketinin cüzdanını kullanmaksızın tek bir uygulama üzerinden işlemlerin yapılabilmesi için çalışıyoruz. Temelde amacımız müşterimizin başka bir uygulamaya ihtiyaç duymadan cüzdanımızla tüm işlemlerini yapması. Orta vadede bunu hedefliyoruz.” şeklinde konuştu.


sitesinden daha fazla şey keşfedin

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Bir yanıt yazın