Çukurova Isı, radyant ısıtma sektöründeki yüzde 65’lik pazar payı ile ısıtma sektörünün geleceğini şekillendirmeye devam ediyor. Dünyadaki trendleri, Türkiye’de başarılı bir şekilde uygulayan ve böylece müşterilerine fark yaratan yenilikler sunan şirket, pazarın dönüşümüne de liderlik ediyor.

Çukurova Isı Pazarlama Müdürü Osman Ünlü, markayı liderliğe taşıyan kriterleri paylaştı:

‘Yenilikçi firma olma’ vizyonu

Çukurova Isı olarak, radyant ısıtma teknolojilerimizle kurulduğumuz günden bu yana pazarın lider firmasıyız. Bugün, sektörde yüzde 65’lik bir pazar payına sahibiz. Markamızı liderliğe taşıyan birçok unsur bulunuyor. Öncelikle,‘yenilikçi bir firma olma’ vizyonu iledeğişen tüketici beklentilerini yakından takip ederek, ürünlerimizi, bu ihtiyaçları karşılayacak biçimde dönüştürüyoruz. Gücümüzü ise AR-GE’mizden alıyoruz. Geliştirdiğimiz tüm ürünlerde, sınırlı olan enerji kaynaklarını verimli kullanmayı ve müşterilerimize yüksek konfor sunmayı amaçlıyoruz. Kısacası, ‘daha iyi bir dünya’ hedefiyle çalışıyoruz. Böylece müşterilerimizin ısınma ihtiyacını konforlu bir şekilde karşılarken, ısıtmadan kaynaklı enerji giderlerini yüzde 60’lara varan oranlarda düşürüyoruz. Bu kapsamda AR-GE’mizi destekleyecek en güncel teknolojilere erişim sağlayıp, yatırım yapıyoruz. Son olarak, radyant ısıtıcılarımızın verimini ölçmek amacıyla hayata geçirdiğimiz radyometre laboratuvarı ile Türkiye’de bir ilke daha imza atmanın gururunu yaşıyoruz. AR-GE’mize güç veren bu teknoloji yatırımı, verimli ve katma değeri yüksek ürünler geliştirmemize katkı sağlayacak.

Marka değeri

Ayrıca kurulduğumuz günden bu yana markamıza önemli yatırımlar yapıyoruz. Hatta ‘yenilikçi iletişim çalışmalarımızla da sektörümüze öncülük ediyoruz’, diyebiliriz. Çünkü marka değerinin yatırımcıların ürün tercihindeki etkisine inanıyoruz. Çukurova Isı olarak, dijital pazarlama stratejilerimiz, PR ve reklam çalışmalarımız sayesinde mesajlarımızı, doğru hedef kitleye ulaştırmak bize güç katıyor.

Geniş bayi ve servis yapılanması

Yurt genelindeki yaygın bayi ve servis organizasyonumuz da markamızın tercih edilmesinde önemli rol oynuyor. Yatırımcı ve işletmeciler, sistem seçimi yaparken bayi organizasyonu güçlü firmalarla çalışmayı tercih ediyorlar. Çünkü yanlış firma tercihi, yanlış projelendirme gibi sorunları beraberinde getirebiliyor.

Çukurova Isı olarak, uzman ekiplerden oluşan güçlü bayi ve servis teşkilatımız sayesinde müşterilerimize; projeden kuruluma, devreye almadan bakım ve onarıma kadar tüm süreçlerde en iyi desteği sunuyoruz. Dolayısıyla, işimizi; kaliteli, hızlı ve sorunsuz bir şekilde yaparak sağladığımız müşteri memnuniyeti de bizi, liderliğe taşıyor.” dedi.


sitesinden daha fazla şey keşfedin

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Bir yanıt yazın