Çim, bahçe peyzaj projelerinin vazgeçilmez unsurları arasında yer alıyor. Bahçelere estetik bir görünüm katan çim, bakımın doğru olacağı dört mevsim çok iyi bir yeşil alandan oluşur.

Uzmanlar, çimlerin sağlıklı kalması ve uzun ömürlü olması için; Gübreleme, sulama ve gübrelemenin zamanında yapılmasını tavsiye ediyor. Özellikle çim biçme işleminin 15-20 günde bir yapılması öneriliyor. Çünkü boyu 7 cm’i geçen çimler, yavaş yavaş diplerinden sararmaya başlıyor.

Konforlu

Anadolu Motor, distribütörlüğü yaptığı Honda Güç Ürünleri markasının yeni nesil akülü çim biçme makinesi ile çim biçme işlemini konforlu ve konforlu hale getiriyor. Çünkü kullanıcı dostu olan Honda HRG çim biçme makinesi, akülü fonksiyon sayesinde kablolarla uğraşmadan rahat çalışma imkânı sağlıyor.

27 kilogramlık ağırlık ile sınıfının en hafif cihaz olarak tanımlanmış Honda HRG akülü çim biçme makinesi, devri azaltılmış dizaynı ve kendi yürür çim biçme yapısı kullanım kolaylığı ile en ağır çalışma koşullarında dahi yorulmadan çalışmanızı sağlar.

1200 metrekareye kadar olan bahçeler için detaylandıran Honda HRG, uzun ömürlü bataryası sayesinde ortalama 60 dakikaya kadar kesintisiz kullanım avantajı sunuyor.

Honda HRG, 46 cm olan kesim genişliği ile geniş alanları kısa sürede kesebiliyor. Ayrıca dar alanlardaki çimlerin de kolay bir şekilde biçilmesini sağlıyor.

Çim biçme makinesinin üzerinde bulunan uzun ömürlü Li-ion batarya, kolayca değiştirilebilir. Çift kullanım olanakları arasında dizaynı, çim biçme kesintiye uğramasını önlüyor. 50 litrelik hacimdeki çim biçme haznesi ise uzunca bir süre duraksamadan çalışmasını sağlıyor.

Sessiz

1.8 KW çıkış gücüne sahip olan elektrik motoru sayesinde piyasadaki muadillerinden daha sessiz çalışan Honda HRG akülü çim biçme makinesi, sabah veya akşam fark etmeksizin günün her saatinde çalışmanızı mümkün kılıyor. Ayrıca gürültüden kaynaklanan kayıplarını önleyip, konforlu ve konforlu kullanım avantajı sunar.

Çevre dostu

HRG 466XB akülü çim biçme makinesi, sıfır emisyon içeren 4 zamanlı motor teknolojisi sayesinde yüksek yakıt sarfiyatı sağlar. Çim biçme işlemlerine çevreci bir çözüm getiren Honda, uzun yıllar boyunca hem ekonomik hem de çevre dostu bir seçenek sunuyor.

Masrafsız

HRG 466XB akülü çim biçme makinesinin elektrik motoru, benzinli motorlardan farklı olarak temizlik dışında hiçbir bakıma ihtiyaç duymuyor. Yağ parçalarının bakım masrafları da olmuyor.

Anadolu Motor Hakkında

Anadolu Grubu’nun otomotiv çatısı altında faaliyet gösteren şirket Anadolu Motor, 50 yılı aşkın motor üretimi, pazarlama ve satış deneyimiyle sektörün öncü firmaları arasında yer alıyor. Lombardini lisansı ile başlayan motor üretimini kendi markası ANTOR’la ​​devam ettiren Anadolu Motor, İtalya’nın gün içinde yer aldığı 50’ye yakın bölgede ihracat gerçekleştirmektedir.

Anadolu Motor, üretim ANTOR markalı motorların yanı sıra üretim ve ithalatını gerçekleştirdiği; Çap makineleri, motopomplar, benzinli ve dizel motorlu jeneratörleri kapsayan geniş ürün portföyünü ANTRAC markası ile sunarken Honda Güç Ürünleri ve Honda Marine dıştan takma deniz motorlarının da distribütörlüğünü sağlar.

İleriye dönük kayıtlar kullanarak hayatını kolaylaştırmayı amaçlayan Anadolu Motor, Türkiye’nin 81 ilinde 200 bayisi ve 400 anlaşmalı servisi ile hizmet veriyor.


sitesinden daha fazla şey keşfedin

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Bir yanıt yazın