Campus Principe di Napoli, lüks konaklama sektöründeki en iyilerin onurlandırıldığı, 15’ten fazla ülkeden ödüle hak kazananların katıldığı The Seven Stars Luxury Hospitality and Lifestyle Awards ödül törenine ev sahipliği yaptı.

“Avrupa’nın En İyi Lüks Butik Yaşam Tarzı Oteli” ödülünü alan Lazzoni Hotel, dünyaya Türkiye’nin lüks misafirperverlik alanındaki önemini gösterdi. Lazzoni Hotel Genel Müdürü Gürhan Sayar da “Yılın Genel Müdürü” ödülünü aldı.

Seven Stars Luxury Hospitality and Lifestyle Awards Başkanı ve Kurucusu Khalil El – Mouelhy, “Bu tören, lüks misafirperverlikte yenilik ve mükemmelliğin takdir edilmesidir. Sektörümüzün geleceğine yön verenleri, özellikle de Türkiye’nin olağanüstü katkılarını onurlandırmaktan gurur duyuyoruz” dedi.

Onursal Başkan Andrea Luri de “Seven Stars Ödülleri, küresel konaklama sektöründeki inanılmaz çeşitliliği ve yetenekleri vurgulamaktadır. Bu gece endüstri liderleri arasında böylesine olağan üstü başarılara ve iş birliğine tanık olmak ilham verici” diye konuştu.


sitesinden daha fazla şey keşfedin

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Bir yanıt yazın