Sektörün güçlü yerli markası Gayrimenkul Hizmet Ortaklığı’nın (GHO) profesyonelleri, yıl boyunca gösterdikleri başarılı çalışmalarının ardından Safir, Zümrüt ve Elmas Kulüp üyeliği kazanarak sertifikalarını aldı.

Yıl sonu etkinlikleri kapsamında Didim Venosa Otel’de düzenlenen sertifika töreninde konuşan GHO Kurucusu Hasan Can Çalgır, zor bir yılı geride bıraktıklarını belirterek, tüm ofislere başarılı performanslarından ötürü teşekkür etti.

Kulüp üyeliği sistemi hakkında bilgi veren Çalgır “ İnsanları daha çok satışa teşvik etmek, onların kazancını ve performansını artırmak için Safir, Zümrüt ve Elmas Kulüp üyeliklerini kurduk. Burada motivasyonu artırarak, danışmanlarımıza satışlarla orantılı olarak 500 bin, 750 bin ve 1 milyon TL üstü rakamlarda bazı ödüllendirmeler verdik. Şu anda 200’e yakın danışman ekibimizin içerisinde 25 arkadaşımız bu kulüplere girmeye hak kazandı. Yıl sonu toplantımızda başarılı performans gösteren danışmanlara böyle bir ayrıcalık yapmak istedik. Bu sistemle ofis içerisinde kendi aldıkları prim de artacak. Hem Genel Müdürlük, hem de ofislerdeki brokerlar tarafından bu sistemi destekliyoruz” diye konuştu.

GHO OLARAK PERFORMANSIMIZI ARTIRDIK

Gayrimenkul sektörünün son 3 yıldır geriye gittiğini vurgulayan Hasan Can Çalgır, sözlerine şöyle devam etti: “Gayrimenkul her ne kadar zorlu bir dönem geçirse de sıfıra düşmüyor. Yatırımcılar yine konut almaya devam ediyor. Önemli olan az satış olan bu dönemde GHO olarak bu durumu kendi lehimize çevirip satışları artırmak. Bunu da başardığımızı düşünüyorum. Bu arkadaşlarımızın sahadaki emeklerinin ve başarılarının bir sonucu. GHO çatısı altında olan danışmanların uzun yıllardır bizimle birlikte çalışmaları ve başarılarını yükseltmeleri bizim için büyük gurur kaynağı. Son zamanlarda özellikle hem yurtdışında yaşayan Türkler hem de ülkemize yatırım yapmak isteyen yabancıların gayrimenkullere ilgisi var. Türkiye çapında otel, avm, fabrika ve bunlara uygun araziler yani ticari alanlardaki yatırımlar için talep alıyoruz. Bu sektör adına olumlu bir gelişme. GHO olarak bu yıl performansımızı artırdık. Önümüzdeki süreçte yeni ofislerle büyümemizi sürdüreceğiz”

KAZANDIRAN KULÜP SİSTEMİ

Yıl boyunca gösterdikleri başarılı çalışmalarından dolayı, Safir Kulüp Üyeliği kazananlar Gürcan Baldır, Salih Uçar, Ayşe Toka, Sevilay Kul, Demet Geremeli, Nurdan Eren, Çiğdem Panayır, Engin Parlak, Mahmut Cıla, Mahmut Girişit, Mehmet Çağlar ve Pelin Koçak oldu. Denizcan Demirhan, Efe Ulaş Esen, Erol Eyidemir, Kamer Baş, Ali Kunt, Cansel Bekar ve Şerife Elkırmış ise Zümrüt Kulüp üyeliğini kazandı. Cem Acar, Emre Şahin ve Görkem Buran da Elmas Kulüp üyeliğini elde etti.


sitesinden daha fazla şey keşfedin

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Bir yanıt yazın