İstanbul Bağdat Caddesi’nin gözde gastronomi duraklarından Artois, Şef Murat Bozok’un koordinatörlüğünde hazırlanan menüsüyle lezzet yolculuğundaki iddiasını sürdürüyor.  Dünya mutfağındaki geniş tecrübesi ve yenilikçi bakış açısıyla tanınan Şef Murat Bozok, Artois’te gastronomi meraklılarına her gelişlerinde unutulmaz bir deneyimi sunuyor.

Michelin yıldızlı restoranlarda edindiği deneyim ve Türkiye’deki başarılı projeleriyle adından söz ettiren Murat Bozok, iki yıl önce kapılarını açan Bağdat Caddesi’ndeki Artois’in koordinatörlüğünü üstlendi. Misafirlerine kendilerini evinde gibi hissettiren Artois’in mutfağını uluslararası düzeyde bir lezzet merkezi haline getirmeyi amaçlayan Murat Bozok, müdavimlerin favori lezzetlerini ise özellikle koruyarak kendi dokunuşlarıyla harmanlıyor. Özenle hazırlanan menüde modern lezzetler yerel malzemelerle zenginleştirilerek gastronomi tutkunlarına farklı bir deneyim sunuyor.  

Artois’in kurucusu Şeyma Yıldız, “Şef Murat Bozok’un aramıza katılmasıyla restoranımızda yeni bir dönem başlıyor. Onun vizyonu ve yaratıcılığıyla yerel lezzetler yeniden yorumlanarak uluslararası standartlarda sunulan tabaklara dönüşecek,” diyor.

Yıldızlı restoranların şefi Murat Bozok ise Artois mutfağının koordinatörlüğünü üstlenmesiyle ilgili şunları söylüyor: “Bu başarılı markanın mutfak koordinatörlüğü görevini devralmak büyük bir sorumluluk. Lezzet ve deneyim anlamında çıtayı tüm ekip olarak daha da yukarıya çıkarmak için çok çalışacağız. En tazesi, en kalitelisi ve en lezzetlisini sunmak için tüm güç ve motivasyona sahibiz.”

Şef Murat Bozok danışmanlığında İstanbul’un ödüllü mekanları arasına katılmayı hedefleyen Artois, şehrin gastronomi yıldızını Anadolu Yakası’nda yükseltmeyi de kendine misyon ediniyor. 


sitesinden daha fazla şey keşfedin

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Bir yanıt yazın