Petlas, şehirlerarası taşımacılıkta güvenli ve konforlu bir yolculuk deneyimi sunmak için tasarladığı yüksek kaliteli otobüs lastikleri RH Coach ve SH Coach’u 2-4 Ekim tarihlerinde Petlas Fabrikası’nda ve Nevşehir / Kapadokya’da gerçekleştirdiği lansmanla Türkiye’nin seçkin otobüs firma yetkililerine tanıttı.

Petlas, otobüslerde her türlü hava koşulunda güvenli bir şekilde kullanım için geliştirdiği yeni Coach lastiklerini düzenlediği lansmanla iş ortaklarıyla buluşturdu. Çekiş aks lastiği RH Coach lastikleri, her mevsimde üstün performans sunması ve uzun ömürlü olmasıyla kullanıcılara hitap ediyor. Lansmanda tanıtılan bir diğer ürün SH Coach lastikleri ise asfalt zeminde dengeli sürüş, üst düzey konfor ve güvenlik sağlanması için geliştirilmiş tüm akslarda kullanılabilen otobüs lastiği olarak öne çıkıyor.

“Güvenli ve konforlu bir yolculuğun teminatını sunuyoruz”

Yeni lastiklere ve lansmana ilişkin değerlendirmelerde bulunan Petlas Genel Müdürü Hakan Yalnız, “Petlas olarak, sürücülerin güvenliğini ve yolculuk konforunu en üst seviyeye taşıyan çözümler sunuyoruz. RH ve SH Coach lastiklerimiz, yenilikçi teknolojimiz ve mühendislik gücümüzün bir yansımasıdır. Şehirlerarası taşımacılıkta yolcuların güvenliği, konforu ve sürücülerin performans beklentileri için ideal bir tercih olarak öne çıkan bu lastikler, düşük yakıt tüketimi ve uzun km performansıyla çevre dostu bir yapıya sahip. İş ortaklarımızla bir araya gelerek onların beklentileri çerçevesinde geliştirdiğimiz yeni lastiklerimizi onlarla tanıştırmaktan mutluluk duyuyoruz.” diye konuştu.


sitesinden daha fazla şey keşfedin

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Bir yanıt yazın