Samsung Electronics, bu yıl 10. kez düzenlediği Samsung Geliştirici Konferansı’nda AI teknolojisindeki en yeni ve heyecan verici gelişmeleri geliştiriciler, iş ortakları ve basın mensuplarıyla paylaştı. Konferans boyunca, yapay zeka teknolojisindeki geniş kapsamlı inovasyonların beraberinde getirdiği daha kişiselleştirilmiş ve güvenli kullanıcı deneyimleri paylaşıldı.

Samsung Electronics’in her yıl düzenlediği Samsung Geliştirici Konferansı (SDC), San Jose McEnery Kongre Merkezi’nde bu yıl 10. kez düzenlendi. Geliştiricilerle gerçekleştirdiği iş birliği ve inovasyon mirasında on yılı geride bırakan Samsung, etkinlikte “Herkes için Yapay Zeka” perspektifi doğrultusunda çok cihazlı yapay zeka teknolojisindeki yeni adımları ile daha kişiselleştirilmiş ve güvenli deneyimler sunma vizyonunu paylaştı. Samsung’un duyurduğu inovasyonlar sayesinde kullanıcılar cihazlarıyla daha fazlasını yapabilecek ve geliştiriciler de AI vizyonuyla inovasyona öncülük ederek geleceği inşa edebilecek.

Yaklaşık 3.000 geliştirici, iş ortağı ve medya mensubunun katıldığı etkinlikte söz alan Samsung Electronics Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı, CEO’su ve Cihaz Deneyimi (DX) Birimi Başkanı Jong-Hee (JH) Han, şunları söyledi: “Çok sayıda geliştirici ve iş ortağımızla birlikte inovasyon yolculuğumuza on yıldır devam ediyoruz.” Jong-Hee (JH) Han, bugünün yapay zeka çağında hem rekabetçiliği hem de karşılıklı büyümeyi güçlendirmek için açık işbirliğinin önemine vurgu yaptı.

Jong-Hee (JH) Han, konferansta yaptığı konuşmada, yapay zeka teknolojisinin güçlü güvenlik, gelişmiş kişiselleştirme, daha iyi evde yaşam deneyimleri ve B2B işletmeleri için yeni olanakların önünü açacak şekilde kullanılması konusundaki Samsung Electronics’in sergilediği kararlılığa ilişkin detayları da paylaştı. Han, “Samsung Electronics olarak kullanıcılarımıza daha kişiselleştirilmiş deneyimler sunabilmek amacıyla yola çıkıyoruz. Bu kapsamda yapay zeka teknolojisini, her kullanıcıyı sesinden konumuna kadar otomatik olarak tanıyabilecek düzeye taşıyacak biçimde geliştirmeye devam edeceğiz. Samsung’un yapay zeka tabanlı yazılımından, platform inovasyonundan ve güvenlik teknolojisinden faydalanan daha kullanışlı ve güvenli çoklu cihaz deneyimleri de bu çalışmalarımızın meyvesi olacak.”

 


sitesinden daha fazla şey keşfedin

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Bir yanıt yazın