ATMO Group, Türkiye’de faaliyetlerine yeni başlayan uluslararası bir otomotiv şirketi olarak, şimdi de Balkan bölgesindeki varlığını genişleterek Sırbistan’ı operasyonlarının merkezi yapıyor. Sırbistan’da ofis açarak faaliyetlerine başlayan ATMO Group, tüm Balkanlar’da büyümeyi hedefliyor. Geniş bir ürün yelpazesi sunan şirket, Balkan tüketicilerinin ihtiyaçlarına özel çözümler sunarak küresel büyüme stratejisini sürdürüyor. ATMO Group’un büyüme planları, bölgedeki güçlü bayi ağı ve çeşitli araçların tanıtımını içeriyor. Şirket, 2025’in ilk çeyreğinde diğer Balkan ülkelerinde de faaliyete başlamayı hedefleyerek, bölgedeki varlığını daha da güçlendirmeyi amaçlıyor.

2023 yılında Türkiye pazarına giriş yapan ATMO Group, kısa sürede yerel pazardaki varlığını hızla artırdı ve şimdi Sırbistan’ı Balkanlar’a açılmak için bir sıçrama tahtası olarak konumlandırdı. Şirketin, Sırbistan’da SWM Motors’un münhasır distribütörü olarak atanması, Balkan genişlemesinin ilk adımını oluşturuyor. Yakında diğer Balkan ülkeleri ve komşu pazarlara genişleme planları ile ATMO, bölgeye kaliteli ve uygun fiyatlı araçlar sunmayı amaçlıyor.

SWM Türkiye Ticari Direktörü Burak Azmanoğlu, “Türkiye bizim için her zaman stratejik bir pazar oldu ve tüm Balkan bölgesine yönelik operasyon ve üretim merkezimizi Türkiye olarak konumlandırmayı sürdürüyoruz. Sırbistan pazarına girişimiz, bu yolculukta önemli bir adım. Balkanlar’ın büyüyen otomotiv potansiyelinin, bölgemizdeki daha büyük hedeflere ulaşmamız için bir zemin hazırlayacağına inanıyoruz. Yakın gelecekte Sırbistan’a ek markalar ve modeller getireceğiz. Benzinli SUV’lar, elektrikli SUV’lar ve elektrikli hafif ticari araçlar sunmayı ve nihayetinde tüm Balkanlar’a yayılmayı hedefliyoruz” dedi.

 


sitesinden daha fazla şey keşfedin

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Bir yanıt yazın