İstanbul Nişantaşı’nda farklı disiplinlerdeki kültür sanat gösterilerinin şık bir atmosferde sunulduğu Komedi Kulüp by Brothers 2. Sezonunu açtı. Şehrin eğlence anlayışını bambaşka bir boyuta taşıyan Komedi Kulüp by Brothers, sıkı bir Eylül-Ekim etkinlik takvimini duyurdu.

İstanbul Nişantaşı’nda mizah, müzik ve kültür-sanatı bir araya getirerek hem stand-up gösterileri hem birbirinden keyifli müzik etkinlikleri ve tiyatro performanslarıyla kültür sanat dünyasına farklı bir bakış getiren Komedi Kulüp by Brothers, yeni sezona heyecan verici bir iş birliğiyle başlıyor.

The Stay grubunun yatırımı olarak Muzaffer Yıldırım ve Bengi & Sarp Apak ortaklığında hayata geçirilen Komedi Kulüp, bir olmayı, birlikte yükselmeyi ve başarıyı kutlayan bir komünite olan Brothers ile imza attığı ortaklıkla izleyicilerine yeni sezonda birlikte ev sahipliği yapıyor. İş birliği kapsamında Komedi Kulüp, yeni sezonda ‘Komedi Kulüp by Brothers’ olarak hizmet verecek. Bu özel iş birliğiyle birlikte izleyiciler yeni dönemde de şık ambiyansta, zengin program içeriğiyle eğlence dolu bir sezona tanıklık edecek.

Kültür sanat performanslarını, iyi yemekle buluşturarak bambaşka bir deneyimle sunan Komedi Kulüp by Brothers’ta sanatseverler; Bengi & Sarp Apak, Ali Poyrazoğlu, Kaan Tangöze Deniz Göktaş, Zuhal Olcay, Melikşah Altuntaş, Ferit Odman ve Kerem Görsev gibi dev isimlerin yanı sıra yeni sürpriz isimleri de Komedi Kulüp by Brothers’ın sahnesinde izleme imkânı bulacak.


sitesinden daha fazla şey keşfedin

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Bir yanıt yazın