1994 yılında başta Türkiye olmak üzere dünyanın çeşitli destinasyonlarına turist göndermek üzere tamamı Türk sermayesiyle, Düsseldorf’ta faaliyetlerine başlayan GTI, Ocak 2011 tarihi itibariyle başlattığı  iki destinasyona talep büyüyor.

German Sky Airlines uçuşlarıyla, Hurghada?ya hemen hemen her gün, Sharm El Sheikh?e de haftada bir yapılan uçuşlar, gösterilen yoğun ilgi üzerine bir sene daha uzatıldı. 01 Kasım 2011 tarihinde  Duesseldorf?tan gerçekleştirilen ilk turda Almanya?dan gelen ilk turist kafilesi, havalimanında coşku ile, danslarla ve çiçeklerle karşılanmıştı.

40 kişilik rehber ekibinin hizmet ettiği turlar için Kahire, Luxor, çöl safarisi, dalış turları ve tekne turları ile turistlere inanılmaz keyifli vakit geçirecekleri bir tatil olanağı sunuluyor. Tüm bu imkanların yanı sıra, önümüzdeki sene itibariyle gerçekleştirilecek olan Nil nehri gemi turları ve tercihe göre 7-10-14 günlük özel paket ülke turlarıyla tatillerin içeriği daha da zenginleştirilecek.

Hava sıcaklığının 30 derece civarında olması bölgeyi cazip hale getirirken, 12 ay boyunca sürecek tur paketler için 150 otelle anlaşma yapıldı. Halen devam eden çalışmalar sonucunda seneye otel sayısının 250-300?e çıkartılması planlanıyor.


sitesinden daha fazla şey keşfedin

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Bir yanıt yazın