Beymen Club 2024 Sonbahar/Kış Koleksiyonu şehre dönüş ritmini özgün ve modern bir stilin yanı sıra rahatlık ve şıklığı benimseyen tasarımlarla buluşturuyor. 

Her sezon vazgeçilmez görünümlere imza atan Beymen Club, 2024 Sonbahar/Kış Koleksiyonu’nda moda severleri rahat ve modern tasarımları keşfetmeye davet ediyor. 

Beymen Club, yeni sezon koleksiyonunda mavi, kırmızı, sarı, bordo, yağ yeşili, kahverengi, siyah, ekru ve griden oluşan geniş renk skalasıyla modern ve özgün ofis stilini öne çıkartan tasarımlar sunuyor. Şehrin dinamizmini yeni sezon unsurlarına taşıyan koleksiyon triko, kaşmir takımlar, palto ve ceketlerle iş ve şehir hayatına dönüşte göz alıcı bir görünüm sunuyor.

Ofis ve Şehir Hayatına Dönüşte Beymen Club Stili

Koleksiyonda ceketler bu sezonun vazgeçilmezleri arasında yer alırken oversize ve triko versiyonlarıyla geniş bir seçenek yelpazesi sunan Beymen Club’ın hırka, ceket ve diğer dış giyim tasarımları ofis ve şehir hayatında şıklığınızı korumanızı sağlıyor. 

Sezonun renkleriyle klasik kesimleri modern ve cesur çizgilerle buluşturan koleksiyon, tasarım unsurlarıyla şehirdeki dinamizmi yansıtıyor. Kaşmir takımları ve trikoların rahat dokusunu konforlu formlarla bir araya getiren koleksiyon, özellikle oversize kesim ceketler ve iddialı takım kombinleriyle moda severlere gün boyu rahatlık sunuyor. 

Sonbahar/Kış Koleksiyonunda modern ve şehirli bir görünüm sunan Beymen Club, ayakkabı, çanta ve aksesuar tasarımlarıyla da zarif bir stil vaat ediyor.  


sitesinden daha fazla şey keşfedin

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Bir yanıt yazın