Bu açık ekosistem, bir şirketin Agentforce’unun Salesforce ve geniş bir üçüncü parti sistemler ve temsilciler ağı arasında eylemleri birleştirerek karmaşık görevleri tamamlamasına olanak tanıyor. Amazon Web Services, Google Cloud, IBM ve Workday gibi ortaklar, Agentforce’u yeni temsilci eylemleri, önceden yapılandırılmış temsilci şablonları ve kullanıcılar ve işletmeler adına birden fazla sistemde planlama ve eyleme geçme yeteneğine sahip partner temsilcileri ile genişletiyorlar.

Ortaklar tarafından oluşturulan temsilci eylemleri ve şablonlar, müşterilere Salesforce’un AppExchange’i aracılığıyla platformda yerel olarak sunulacak; bu sayede hazır temsilcileri hızlı ve kolay bir şekilde özelleştirebilir veya özel becerilere sahip kendi temsilcilerini oluşturabilirler.

Küresel sistem entegratörleri — Accenture, Deloitte Digital, Capgemini, IBM Consulting, PwC ve Slalom dahil — Agentforce’u müşteriler için hayata geçirecek ve dünya çapında işletmeler için yapay zeka destekli dönüşümleri hızlandıracaklar.


sitesinden daha fazla şey keşfedin

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Bir yanıt yazın