Antalya Kamp Karavan Derneği, uluslararası federasyon bünyesindeki tüm karavanları Antalya Çamyuva’da Berke Ranch de buluşturuyor. Hotel Berke Ranch tüm uluslararası kampçılara ev sahipliği yapacak.

Antalya Dernek Başkanı Leyla Özdağ ”Karavancılık bir sosyal yaşam biçimidir. Bu sene Berke Ranch de ilkini gerçekleştirecegimiz kampa yurtiçinden ve yurtdısından ilgi tahminimizden cok fazla oldu. Toros dağlarının eteklerinde doğayla baş başa ve yeşillikler içinde ve Berke Ranch farklı konsepti ile tatil yapmak isteyenler için harika bir tatil fırsatı olacak. Tarihi Likya yolu uzerinde yürüyüş turları veya at binme ve bunun gibi aktivitelerden faydalanacağız. Karavansız gelenler için otel ayrıca özel bir fiyat sunuyor” dedi.

Çamyuva Belediye Başkanı Ahmet Can ise “Beldemizde gerçekleşecek bu tarz sosyal etkinlikleri belediye olarak destekliyoruz, herhangi bir ihtiyaç halinde yardımcı olmaya hazırız ” diye konuştu.

İşletme müdürü Ufuk Uraz de, otel bunyesinde uluslararası bu etkinliklerin tüm yıl boyunca devam edeceği bilgisini verdi.

www.hotelberkeranch.com


sitesinden daha fazla şey keşfedin

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Bir yanıt yazın