FOREO’nun LUNA™ 4 mini cihazı, Netflix’in dünya çapında ses getiren dizisi “Emily in Paris”in 4. sezonunda yer almasının ardından satışlarda büyük bir ilgi yaşanıyor. Bu başarı, cihazın dünya genelinde mutlaka sahip olunması gereken bir güzellik cihazı olarak konumunu daha da güçlendiriyor.

LUNA™ 4 mini, 22 Temmuz’da fragmanda gösterildikten ve 15 Ağustos’ta sezonun başlamasından sonra güzellik tutkunlarının dikkatini çekiyor. Bu ilgi, satışlarda dikkat çekici bir artış sağlıyor. Bu süre zarfında dünya genelinde 55.000’den fazla cihaz satılırken ve bu satışlardan 10,9 milyon dolar gelir elde edildi. Ortalama olarak her dakika bir adet LUNA™ 4 mini satılıyor. En güçlü satış performansı, Amerika Birleşik Devletleri ve Birleşik Krallık gibi kilit pazarlarda gerçekleşirken, çoğu tüketici FOREO.com ve Amazon.com üzerinden alışveriş yapıyor.

Emily in Paris” dizisinde yer alan güzellik sırlarına olan ilgi yalnızca LUNA™ 4 mini ile sınırlı kalmıyor. Dizinin yayınlanmasıyla birlikte medya ve izleyiciler, sette kullanılan diğer ürünlere de büyük bir ilgi gösteriyor. Baş makyaj sanatçısı Aurélie Payen’in, dizideki oyuncuların kusursuz ciltlerine nasıl ulaştıklarına dair verdiği röportajlar, güzellik tutkunları arasında ilham ve merak uyandırıyor. Dizideki moda tercihleri de aynı şekilde izleyicileri etkiliyor ve dizide yer alan markalara olan talebi artırıyor.

Bu durum, moda ve güzellik temaları güçlü olan televizyon dizilerinin ve filmlerin tüketici davranışları üzerinde nasıl etkili olduğunu kanıtlıyor. Ben Labs’in yaptığı son araştırmalara göre, ABD’li tüketicilerin %75’i, televizyonda gördüğü bir ürünü ya da markayı arıyor ve bu kişilerin %57’si bu aramalar sonucunda gördükleri ürünü satın alıyor. Bu veriler, eğlence sektörünün güzellik ve moda sektörlerinde tüketici davranışlarını nasıl yönlendirdiğini gösteriyor.

Netflix, bu trendlerin oluşmasında büyük rol oynuyor. 270 milyondan fazla abonesiyle dünya çapında en popüler platformlardan biri olan Netflix, kültürel sohbetlerin yönünü belirleyip, tüketici alışkanlıklarını etkiliyor. “Emily in Paris” gibi diziler yalnızca moda ve güzellikte değil, farklı yaşam tarzı alanlarında da trendleri belirliyor. Platformun geniş erişimi ve izleyicilerin tüm sezonu bir arada izleme alışkanlığı, popüler dizilerde yer alan ürünlerin satışlarına anında ve önemli bir katkı sağlıyor. Bu sayede Netflix’i eğlence dünyasıyla, tüketici davranışlarının kesişim noktasında kilit bir oyuncu haline getiriyor. 

“LUNA™ 4 mini’yi ‘Emily in Paris’ fragmanında gördüğümüzde heyecan yaratacağını biliyorduk, ancak aldığımız tepkiler beklediğimizin de ötesinde oldu. T-Sonic™ teknolojimizin sunduğu derinlemesine temizlik ve ışıltı gibi mevcut müşterilerimizin zaten sevdiği özellikleri bu kadar çok yeni müşterinin keşfettiğini görmek harika. Hedefimiz yüz temizleyicileri ve sağladıkları uzun süreli faydaları herkes için cilt bakım rutininin standart bir parçası haline getirmek olduğundan, bu tanıtımın yalnızca satışlarımızı artırmakla kalmayıp aynı zamanda daha fazla insanın daha sağlıklı bir cildin getirdiği güveni deneyimlemesine yardımcı olmasından heyecan duyuyoruz. Bu bizim için büyük bir başarı oldu.” sözleri ile FOREO Global Ticari Direktörü Mario Arturo Gomez Lopez, markanın başarısını vurguluyor.

LUNA™ 4 mini, T-Sonic™ titreşimlerini ve kadifemsi yumuşaklıktaki silikon temas noktalarını kullanarak gözeneklerin derinliklerinde hapsolmuş kirleri temizlerken dolaşımı ve kolajeni artırıyor. Aynı zamanda lenfatik drenajı desteklerken şişkinliği azaltarak aktif bileşenlerin emilimini iyileştiriyor. Bu da ikonik temizleme cihazının kir, yağ ve makyaj kalıntılarını %99 oranında temizlediği klinik olarak kanıtlıyor.


sitesinden daha fazla şey keşfedin

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Bir yanıt yazın