0-6 yaş arası çocuğa sahip ebeveynlerin aklına gelebilecek her sorunun Yankı Yazgan, Şule Yazgan ve Onur Tuğçe Poyraz Fındık’ın kalemiyle cevap bulduğu “300 Soruda Çocuğunuz Sizden Ne Bekliyor” İnkılâp Kitabevi imzasıyla okurlarla buluştu.  

Soru ve cevaplarla A’dan Z’ye çocuk gelişimini ele alan anne ve babaların hayatlarını kolaylaştırmayı hedefleyen “300 Soruda Çocuğunuz Sizden Ne Bekliyor” kitabı İnkılap Kitabevi imzasıyla raflardaki yerini aldı.

Kitapta, Çocuk/Ergen Psikiyatristi Yankı Yazgan, Çocuk Hekimi Şule Yazgan ve Çocuk/Ergen Psikiyatristi Onur Tuğçe Poyraz Fındık ebeveynlerden gelen sorulara verdikleri yanıtları bir araya getirdi.  300 Soruda Çocuğunuz Sizden Ne Bekliyor’da bebeğin kucağa alındığı ilk andan, onu ilkokula gönderene kadar yaşanan gelişim aşamaları ve bu aşamalarda yapılması ve yapılmaması gerekenler soru soru ele alınıyor. Doğum, emzirme, ek gıda, dil gelişimi, ilk adımlar, tuvalet eğitimi cinsiyet ve cinsel kimlik, yuvaya başlangıç, boşanmaya tepki gibi birçok konuda ailelerin aklını kurcalayan sorular bir bir satırlara dökülürken cevaplar yol gösteriyor.  Alanında uzman üç hekimin yıllara dayanan akademik çalışmaları ile deneyimlerine dayanan ve gözden geçirilip genişletilmiş yeni baskısıyla okura sunulan bu kitap, anlaşılır dili ve pratik bilgileriyle ebeveynlerin başucu kitabı olmaya aday.     

Anne Babalar için Hazırlanmış Bir Rehber

Kitap, yaşamın ilk 6 yılında çocuklarının ruhsal ve bedensel gelişimini desteklemek isteyen anne babalar için hazırlanmış bir rehber olarak görülüyor ve yapılması veya yapılmaması gerekenler listelerinin ötesinde anne babaları kendi deneyimleri üzerine düşünmeye davet ediyor.

Gerçek yaşam örnekleri ve uzman hekim görüşleri ile zenginleştirilmiş 300+ soruyu, anne babalığın zorluklarını göz ardı etmeden, bilimsel bilgilerin ışığında yanıtlıyor.

Kitap Bilgileri:

İnkılâp Kitabevi, Yankı Yazgan-Şule Yazgan-Onur Tuğçe Poyraz Fındık, 300 Soruda Çocuğunuz Sizden Ne Bekliyor, 400 sayfa, İstanbul, 2024.

Yayın Direktörü Gülşen İşeri

Editör Ezgi Hotalak

Son Okuma Ecem Aycan Öztoplar 

Kapak tasarım Emir Tali

Sayfa tasarım Aslı Varol


sitesinden daha fazla şey keşfedin

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Bir yanıt yazın