Türkiye’nin önde gelen güzellik ve kişisel bakım zincirlerinden Watsons Türkiye, dünyanın en prestijli iş ödüllerinden The Stevie Awards’ta alışveriş kategorisinde Watsons Mobil Uygulaması ile altın ödüle layık görüldü. Altın değerindeki bu ödül, Watsons Türkiye’nin sektördeki yenilikçi yaklaşımını ve müşteri odaklı hizmet anlayışını bir kez daha taçlandırdı.

Watsons Türkiye, müşterilerine sunduğu 7/24 kesintisiz omnichannel (O+O) deneyimi ve yenilikçi hizmetleriyle sektördeki liderliğini sürdürüyor. Online platformlarında cilt analizi gibi kişiselleştirilmiş araçlarla müşterilerine özel ürün önerileri sunarak alışveriş deneyimini zenginleştirirken sanal makyaj uygulamaları ve artırılmış gerçeklik (AR) teknolojileriyle deneyimi daha da güçlendiriyor. Bu yeniliklerin yanı sıra, 11 milyonun üzerinde Watsons Card üyesi olan müşterilerine hem fiziksel hem de online alışverişlerinde puan biriktirerek avantajlı alışveriş yapabilme imkânı tanıyor.

Tüm bu yenilikçi dijital stratejileri sayesinde Watsons Türkiye, müşteri memnuniyetini ön planda tutan hizmet anlayışının bir göstergesi olarak Stevie Awards 2024’te alışveriş kategorisinde Watsons Mobil Uygulaması ile altın ödülün sahibi oldu.

 


sitesinden daha fazla şey keşfedin

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Bir yanıt yazın