Jeotermal enerjiyi 7 farklı sektörde etkin bir şekilde kullanarak temiz enerji alanına yeni bir bakış açısı getiren Yediyol Holding, yenilikçi insan kaynakları uygulamaları ve sosyal sorumluluk projeleri ile sektörde fark yaratmaya devam ediyor.

 Merkez ofisinin yanı sıra, Agrotermal ve Seven For Life Thermal Hotel markalarına yönelik geliştirdiği uygulamalar ile hem çalışan memnuniyetini hem de kurumsal gücünü arttıran Yediyol Holding, sosyal sorumluluk projeleriyle de başarılarını taçlandırıyor.

1998 yılında Türkiye’nin yenilenebilir enerji potansiyelini keşfetme vizyonu ile kurulan Yediyol Holding, insan kaynakları uygulamalarıyla çalışan vizyonuna katkı sağlarken, sosyal sorumluluk projeleri ile sektörde fark yaratmaya devam ediyor. 

Yediyol Holding’in Kuşadası’nda bulunan Seven For Life Thermal Hotel’i de, insan kaynakları uygulamaları ile dikkat çekiyor. Otelde görev yapan beyaz ve mavi yaka personel için belirlenen KPI’lar ve metrikler objektif bir şekilde değerlendirildikten sonra, çalışanlar KPI gerçekleştirme oranlarına göre ödüllendiriliyor. Ayrıca; housekeeping, mutfak, teknik ekip ve servis ekibi gibi çeşitli departmanlarda görev yapan çalışanlar için gıda güvenliği, sürdürülebilirlik ve müşteri memnuniyeti gibi kriterler ön planda tutuluyor.


sitesinden daha fazla şey keşfedin

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Bir yanıt yazın