Despec Bilgisayar, Türkiye PC aksesuarları pazarındaki payını arttırmak ve aksesuar konusunda güçlü bir tedarik noktası olmak adına yaptığı yatırımlara bir yenisini ekliyor; Steelseries?in Türkiye?deki tek yetkili distribütörü oluyor. Ulusal ve yabancı zincir mağazalar ile Türkiye?nin her köşesini kapsayan geleneksel bayiler ve kırtasiyelerden oluşan yaygın bir satış ağına sahip olan Despec Bilgisayar, oyun sektörünün uluslararası platformda lider oyuncularından Steelseries ile yeni kurduğu işbirliği sayesinde, müşterilerinin ve yatırımcılarının beklentilerini karşılamaya devam ediyor.

Steelseries profesyonel oyuncular ile ortak bir şekilde yürüttüğü çalışmalar sonucunda, bilgisayar oyunu meraklılarının üstün performans ihtiyacına yanıt verebilecek nitelikte ergonomiye sahip oyun faresi, fare yüzeyi, kulaklık ve klavye üretiminde lider konumda bulunuyor.

SK Gaming, FNATIC, Tyloo, Evil Geniuses, Natus Vincere gibi profesyonel oyun takımları tercihlerini Steelseries ürünlerinden yana kullanarak yarışmalara katılıyor. Steelseries fare, fare yüzeyi ve klavye ürünleri, akıldan geçirilen her şeyin ekrana aynı hızla yansıtılmasını sağlıyor. Profesyonel ve amatör oyuncular için özel olarak geliştirilmiş kulaklıklar ile en hassas sesler bile duyulabiliyor. Ürün geliştirme aşamasında rahatlık, dayanıklılık, üstün özellikler, performans ve dizayn konularına önem veren firmanın bütün ürünleri son derece yüksek talepleri olan profesyonellerce test ediliyor ve mükemmellik onayı alıyor. Müşteri odaklı olarak hareket eden Steelseries, müşterilerine ihtiyaçlarından fazlasını sunabilmek için çalışıyor. Gelirinin ciddi bir bölümünü oyun turnuvalarına ve profesyonel oyun takımlarına ayıran firma, pazarın büyümesine destek verirken ürün geliştirmek için gerekli çalışmalarını da sürdürüyor.

Despec Genel Müdürü Oğuz Gülmen bu işbirliğinden şirket genelinde duyulan memnuniyeti şu sözlerle ifade ediyor: ?Son yıllarda dünyada ve Türkiye?de düzenli olarak büyümeye devam eden oyun ve aksesuarları pazarının, artan kullanıcı bilinci ile hızlanarak büyümeye devam edeceği öngörülüyor. Espor olarak tanımlanan bilgisayar oyunları yarışmalarının pek çok ülke tarafından resmen bir spor dalı olarak kabul edildiği günümüzde, Despec Bilgisayar; Steelseries Türkiye Tek Distribütörü olarak pazar payını artırıyor, gücüne güç katıyor.?


sitesinden daha fazla şey keşfedin

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Bir yanıt yazın