Perakende sektörünün dijitalleşmesine, e-ticarete ve e-ihracata odaklanan Perakende Günleri, bu yıl 29-30 Mayıs tarihlerinde Haliç Kongre Merkezi’nde gerçekleştirildi. Etkinlikte perakende sektörünün en prestijli ödülü olarak kabul edilen Perakende Güneşi Ödülleri de sahiplerini buldu.

Soysal tarafından bu yıl 23. kez düzenlenen olan Perakende Günleri, perakendeciler, AVM’ler, tedarikçiler ile sektöre en yeni çözümlerini sunan teknoloji, e-ticaret ve lojistik firmalarını 29-30 Mayıs 2024 tarihlerinde Haliç Kongre Merkezi’nde bir araya getirdi. Akinon ve Atış Yapı ana sponsorluğunda düzenlenen Perakende Günleri 2024, Türkiye ve dünyanın dört bir yanından sektör lideri konuşmacıların katıldığı konferans ve oturumların yanı sıra, eşsiz bir network olanağı sunan fuar alanı ve B2B görüşmelerin gerçekleştiği özel bölümü ile sektörün ve dijital ticaretin geleceğine ışık tuttu.

Perakedende Güneşi Ödülleri sahiplerini buldu

Sektörün en prestijli ödülleri olan Perakende Güneşi Ödülleri, bu yıl Ecco sponsorluğunda Sektörün Başarılı Liderleri Ödülleri ve E-Ticaret Başarı Ödülleri olmak üzere iki kategoride verildi. Sektörün Başarılı Liderleri Ödülleri’ne Tepe Emlak Yatırım Yönetim Kurulu Başkanı Hayal Olcay, Flo Mağazacılık Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ziylan ve İpekyol Grup Yönetim Kurulu Başkanı Yalçın Ayaydın layık görüldü.

E-Ticaret Başarı Ödülleri’ni ise “Cossla App” uygulaması ile Baydöner, “Beymen.com ve Beymen Reborn” projeleri ile Beymen, “Boyner Now” projesi ile Boyner Büyük Mağazacılık, “ELVİSA” projesi ile LC Waikiki, yeni nesil e-ticaret sipariş toplama teknolojileri “TARO” ile Miggra Teknoloji, “Migros One Super App“ uygulaması ile Migros, “Teslimatlarda Mükemmeliyet” projesi ile Optiyol – Mediamarkt, “Tıkla Gel Al-Hemen” projesi ile Watsons kazandı.

 


sitesinden daha fazla şey keşfedin

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Bir yanıt yazın