Prisma SASE 3.0 yönetilmeyen servislere de Zero Trust yetkinlikleri getiriyor; yapay zekayla veri güvenliği sağlıyor, partnerleri ve müşterileri için uygulama performansını hızlandırıyor.

Dünyanın siber güvenlik lideri Palo Alto Networks yaptığı açıklamada Prisma® SASE 3.0’ın sektöre sunulmasıyla iş gücünü geleceğe hazırlayacak ve dönüştürecek yenilikleri duyurdu. Prisma SASE 3.0 şimdi yönetilen ve yönetilmeyen cihazların güvenliğini sağlamak için Zero Trust (Sıfır Güven) yetkinliğinin kapsamını genişletiyor. Sektörün ilk entegre kurumsal tarayıcısını ve yapay zeka destekli veri güvenliğini sunarken dinamik uygulamaları hızlandırarak beş kata kadar daha hızlı performans göstermelerini sağlıyor. 

Palo Alto Networks Ağ Güvenliği Kıdemli Başkan Yardımcısı ve Genel Müdürü Anand Oswal konuyla ilgili görüşlerini şu şekilde dile getirdi:

“Prisma SASE 3.0 güvenlik açıklarını kapatma ve erişim zorluklarını çözme konusundaki mevcut güvenlik yaklaşımlarını altüst ediyor. Yönetilmeyen cihazların güvenliğini sağlamanın yanı sıra uygulama hızlandırıcısının ve veri sınıflandırma doğruluğunun faydaları da küçümsenmeyecek kadar önemli. Hali hazırda sektör lideri olan SASE çözümünü alıp modern işletmelerin erişim güvenliğini sağlamak için dönüştürücü yetkinlik katmanları ekledik.”


sitesinden daha fazla şey keşfedin

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Bir yanıt yazın