Turizm sektörüne değer katmak amacıyla seyahat acenteleri ve turizm otoritelerini alanında uzman profesyonellerle buluşturan Afrika Turizm Forumu, 20-21 Mayıs tarihleri arasında Sharm El Sheikh Uluslararası Kongre Merkezi’nden gerçekleşecek.

Mısır, Gana, Kenya, Madagaskar, Tanzanya, Uganda yatırım bakanlıkları; Komorlar, Zanzibar, Tanzanya, Zambiya, Mozambik, Fildişi Sahili turizm bakanlıkları; Afrika ülkeleri büyükelçileri ve yaklaşık 30 ülkeden 2000 davetli turizm profesyoneli, seyahat acenteleri ve turizm otoriteleri bu önemli organizasyonda bir araya gelecek.

Afrika Turizm Forumu, Türkiye ve Afrika ülkeleri sektör profesyonellerini ve yatırımcılarını buluşturarak iş birliklerinin güçlenmesine, sektördeki gelişmelerin tartışılmasına, yatırım fırsatlarının değerlendirilmesine ve gelecek için stratejiler oluşturulmasına olanak sağlayacak.

30 yılı aşkın süredir turizm sektöründe faaliyet gösteren ve teknolojiye yaptığı yatırımlarla dikkat çeken Bilet Dükkanı, Afrika Turizm Forumu’nda standıyla yerini alacak. Geniş ve deneyimli teknoloji ekibi ile öne çıkan Bilet Dükkanı, yolcu deneyimini “Akıllı Seyahat” kavramı ile birleştiriyor.

Yolcu ve acente deneyimlerini iyileştirmeyi hedefleyen Bilet Dükkanı, acenteler için bütün iş süreçlerini yönetebilecekleri kapsamlı bir teknoloji platformu sunuyor. 3000’den fazla acente ile çalışan Bilet Dükkanı gelişmiş otomasyon ve rezervasyon teknolojisi ile kompleks taleplerde yaratıcı çözümlere ulaştırıyor. Turizm sektöründe yenilikçi ve teknoloji dostu bir sistem kullanarak, acentelerin daha kolay işlem yapabilmesi için hızlı bir satış ekranı imkanı sağlıyor. Acentelerin Bilet Dükkanı tarafından geliştirilen sistemler üzerinde aylık 60.000 işlem hacmi bulunuyor.


sitesinden daha fazla şey keşfedin

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Bir yanıt yazın