Akaryakıt ve Enerji sektöründeki yatırımlarıyla bilinen Turcas 2023 mali yılına ilişkin Olağan Genel Kurul Toplantısı’nı 15 Mayıs Çarşamba günü Kalyon Hotel’de gerçekleştirdi. Toplantı, Şirketin Yönetim Kurulu Başkanı Erdal Aksoy’un açılış konuşmasıyla başladı.

Toplantıya Turcas Yönetim Kurulu Başkanı Erdal Aksoy, CEO ve Yönetim Kurulu Üyesi Batu Aksoy, Yönetim Kurulu Başkan Vekili Banu Aksoy, Yönetim Kurulu Üyesi Timuçin Tecmen, Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Emre Derman ile üst düzey yöneticiler ve hissedarlar katıldı.

Turcas CEO’su Batu Aksoy konuşmasında şunları belirtti: “Shell & Turcas, 2023 yılında akaryakıt perakendesindeki lider konumunu %21,5’lik pazar payıyla sürdürdü. Şirketimiz akaryakıt dışı satışlara olan odağını istikrarlı ve çift haneli büyümesiyle devam ettirdi. RWE & Turcas, Denizli’deki 800 MW Doğalgaz Çevrim Santralimizdeki planlı büyük bakımını tamamlayarak tatmin edici bir yılı geride bıraktı. Turcas olarak finansal borçluluğumuzu önemli miktarda azaltarak 2023 yılsonu itibariyle konsolide aktiflerimizin %94’lük kısmını özkaynaklarımız ile finanse eder hale geldik.”


sitesinden daha fazla şey keşfedin

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Bir yanıt yazın