Divan Grubu Sürdürülebilirlik Çalıştayı Düzenledi

“Sadece En İyi” prensibini rehber edinerek, sürdürülebilir bir gelecek için çalışmalarına aralıksız devam eden Divan Grubu, insanın ve doğanın ihtiyaçlarını karşılıklı olarak saygı ile ele aldığı “4 Mevsim Divan” projesi kapsamında gelecek nesillere daha yaşanılabilir bir dünya bırakmak hedefiyle önemli bir yolculuk başlattı ve “birlikte dönüşüm” hareketiyle bir çalıştay düzenledi. Etki Çemberleri Vakfı iş birliği ile düzenlenen çalıştaya, sektör temsilcileri, şirket liderleri, sürdürülebilirlik alanında çalışan dernek ve vakıf temsilcileri katıldı. Çalıştay kapsamında düzenlenen “Gelecek İçin Divan’dayız” panelinde sürdürülebilirlik bütünsel, kapsayıcı bir yaklaşımla ele alındı. 

Otelcilik, gurme ürünler ve yeme-içme sektörlerinin öncü şirketlerinden Divan Grubu, tüm süreçlerini sürdürülebilirlik odağında dönüştürmeye aralıksız devam ediyor. Grup, bir doğaya saygı projesi olan “4 Mevsim Divan” kapsamında Divan İstanbul Otel’de bir çalıştay düzenledi. Etki Çemberleri Vakfı iş birliği ile düzenlenen çalıştayda, yerellik ve yerindelik, fonksiyonellik, kaynaklara saygı, insana ve ekolojiye aynı anda odaklı, mevsim gibi doğanın geçişlerini gözeten, multidisipliner bir tasarım için ortak hareket ve birlikte dönüşüm gerekliliği ve yöntemleri ele alındı.

Çalıştayın açılış konuşmalarını Divan Grubu İnsan Kaynakları Genel Müdür Yardımcısı Özgür Şahin ile Divan Grubu Pazarlama ve Kurumsal İletişim Direktörü Gönül Gültekin gerçekleştirdi.

 


sitesinden daha fazla şey keşfedin

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Bir yanıt yazın